Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » ESET Smart Security mellett...

ESET Smart Security mellett be kell-e még kapcsolni a Windows tűzfalat?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Ez a progi egy hulladék annyit ér mintz a windows tűzfal semmit. Kaspersky Intenet security-t használj tűzfal és vírusirtó egyben ennél nem is kell a windows tűzfal automatikusan ki is kapcsolja.
2011. nov. 5. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! De a kérdésemre nem válaszoltál :D
2011. nov. 5. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Kinek mi! Én 10 éve használom az ESET-et és semmi bajom vele. Mindenki azt favorizálja, amit megszokott a hülye felhasználót meg a legjobb vírusirtó sem védi meg... szoktam mondani. Ja a válasz a kérdésedre, nem kell kikapcsolni, azt a Windows kikapcsolja maga... De ha érdekel nézd meg a Vezérlőpult/Windows tűzfal opciónál és ha nem lenne kikapcsolva. itt megteheted...
2011. nov. 5. 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Fehersrac!

Ezt a vírusirtót szgszerelő tette fel és a windows tűzfalat én kapcsoltam be :$ akkor ki kell kapcsolnom?

Viszont kaptam egy trójait: Win32/shutdowner.NAL és egy Win32/Toolbar.AskSbar kéretlen alkalmazást és karanténba vannak. Ezt hogyan tudom eltávolítani?

2011. nov. 5. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Fölösleges két tűzfal, kikapcsolhatod. Az ESET beállításainál van olyan opció, hogy karantén és ott lehet törölni a tartalmát...
2011. nov. 6. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ki kell kapcsolni (illetve korlátozottra kell beállítani) a Windows tűzfalát. Összeakadnak és teljesen lefagyhat a gép. Ellenőrizd, melyik működik: Vezérlőpult/Biztonsági központ.

Valódi licenszes (vásárolt vagy újságkódos) ESET Smart Security5 megbízhatóan védi a gépet. Két napja horoszkópos oldalról jött a támadás, azonnal lecsapott a trójaira, megtisztitotta a Mozilla Firefox-ot, a dögöt pedig bezárta a karanténba. Ja, én megvettem (50%-os kedvezménnyel).

2011. nov. 6. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha meg van osztva (Rendszergazda és saját fiók) a Windows, akkor korlátozottan működnie kell a Windows tűzfalnak.
2011. nov. 6. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!