Mi volt ez? Lehetséges, hogy megtámadtak?
Kedves válaszoló!Amit fent említettem az, nem laptop hanem asztali számítógép! Paraméterei:
Merevlemez mérete: 80GB(ebből kb 75,6-tal kezdtem amikor újratelepítettem az op.rendszert)
RAM: 1GB
Videokártya:Ati Radeon HD5550 1GB DDR2-es alaplapba
Operációs rendszer:Windows XP SP3
Processzor: Intel Pentium 4 Dual-Core 3.0Ghz!
Még mielőtt újratelepítettem, azelőtt, mindig azt csinálta, hogyha a proceszor terhelése 100%-os volt kb egyhuzamban kb 4-5 másodpercig, és utána emelte a ventinlátorok fordulatszámát! Ha még mindig 100%-os volt a terhelése akkor ezt így növelte magának!
Mostanában meg akkor emeli meg a hűtését, amikor szerintem vagy kb 20-30 másodpercig van 100%-os terhelésen! ! ventinlátor van benne!
Játékokhoz kevés a Pentium4, több magú proci kell hozzá (legalább 2 magú). Gyenge a géped.
Az enyém ilyen: Intel Core i3-2100 CPU (32nm, 3MB L3 Cache), Gigabyte P61 alaplap (integrált 7.1-es hangkártya és Gigabit LAN), 500GB S-ATA 2 HDD, 4GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6790 1GB Dx11 VGA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!