Mi lehet a gepemmel? Az este normalisan kikapcsolom es ma reggel nem indul el ameddig ki nem kapcsolom a virusirtot.
Figyelt kérdés
Most is ki van kapcsolva a virusirto ugy tudom hasznalni a gepet mit tegyek h mukodjon rendesen a gepem mert a net is akadozik s bekapcsolasnal az F8 al ki kell valaszam h csokentett modban hasznaljam a gepet mert maskepp nem indul el2009. máj. 4. 12:59
1/3 anonim válasza:
Nem tom milyen vírusirtóról van szó, de szerintem töröld le, majd ragd újra. Ha ezek után is ugyan ezt csinálja, akkor egyszerűen cseréld le egy másik irtóra.
2/3 A kérdező kommentje:
Nod32 van s mind jonnek ele olyan dolgok h TypeBox is tryng to acces the internet es meg sok mas de ezek nem virusok talan ???
nem nagyon ertek a gepekhez kezdo szinten tudom a dolgokat
2009. máj. 4. 13:49
3/3 anonim válasza:
A NOD32-t cseréld le valami értelmesebbre, pl. Avast-ra.
A NOD32 a vírusok felét meg sem találja, és ha meg is találja, vagy karanténba teheted, vagy törölheted. Az Avast-tal ki is lehet javítani a vírusos fájl(oka)t és még sok más. Sőt, az Avast még ingyenes is. Lehet, hogy valami nagyon komoly vírusod van. Ilyesmi nekem is volt régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!