Miért nem tudom eltávolítani az AVG 8at a gépemről?
Régebben telepítettem az avg 8-at a gépre,de azóta volt már vagy 4 vírusírtóm,és annak idején eltávolítottam a programok telepítése és törléséből a vezérlőpulton.Most a Kaspersky Internet Security 2009-et szeretném telepíteni,természetesen nincs fent más vírusirtó a gépen.De mikor telepítem,akkor ezt írja ki:
"Figyelem!A számítógépére nem kompatibilis szoftverek vannak telepítve.Ezek az alkalmazások nem használhatók együtt a Kaspersky Internet Security 2009 szoftverrel.A telepítés folytatása előtt távolítsa el ezeket az alaklmazásokat."
És alatta ki van írva h ez a program az AVG 8,amit kb fél éve használtam,és annak idején a vezérlőpultról le is töröltem!És mikor most megnéztem,nincs ott a programok telepítése,törlése listában,ergo el van távolítva a gépről,de a Kaspersky szerint még ott van.Pedig nem!:SMit csináljak??Segítsetek pls!!
Valami ilyesmiket írnak:
start menü/futtatás
oda kel beírni,hogy regedit,aztán a leírt rendszerleíró(registry) kulcsokat törölni.
Meg ajánlják a ccleaner használatát.(a tisztító,és a rendszerleíró karbantartó használatát is)
Igazán nincs mit,nagyon szívesen.
Egyébként csak annyit kellett beírni a gugliba,hogy avg kaspersky.Első találat volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!