Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem tudom eltávolítani...

Miért nem tudom eltávolítani az AVG 8at a gépemről?

Figyelt kérdés

Régebben telepítettem az avg 8-at a gépre,de azóta volt már vagy 4 vírusírtóm,és annak idején eltávolítottam a programok telepítése és törléséből a vezérlőpulton.Most a Kaspersky Internet Security 2009-et szeretném telepíteni,természetesen nincs fent más vírusirtó a gépen.De mikor telepítem,akkor ezt írja ki:

"Figyelem!A számítógépére nem kompatibilis szoftverek vannak telepítve.Ezek az alkalmazások nem használhatók együtt a Kaspersky Internet Security 2009 szoftverrel.A telepítés folytatása előtt távolítsa el ezeket az alaklmazásokat."

És alatta ki van írva h ez a program az AVG 8,amit kb fél éve használtam,és annak idején a vezérlőpultról le is töröltem!És mikor most megnéztem,nincs ott a programok telepítése,törlése listában,ergo el van távolítva a gépről,de a Kaspersky szerint még ott van.Pedig nem!:SMit csináljak??Segítsetek pls!!

2009. máj. 3. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így,de nemlékszem pontosan mi volt a megoldás,az is lehet,hogy csak a következő win reinstall után sikerült.Az avg vmilyen nyomot hagy maga után,amit lát a kav.Nincs olyan,hogy leokézod,vagy tovább gomb?
2009. máj. 3. 17:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan van,hogy alatta van az eltávolítás gomb,amire ha rákattintok,a programok telepítése és törlését nyitja meg.De ott ugyebár nincs a listán az avg8.A tovább gomb pedig ki van szürkülve,nem tudok rákattintani:S
2009. máj. 3. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt találtam neked valamit:

[link]

2009. máj. 3. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Itt meg lefordítva magyarra,igaz gép által,úgyhogy eléggé furcsa magyarsággal:

[link]

2009. máj. 3. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg itt is van valami:

[link]

2009. máj. 3. 17:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Jajj,köszi szépen mindjárt el is olvasom!:)
2009. máj. 3. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmiket írnak:

start menü/futtatás

oda kel beírni,hogy regedit,aztán a leírt rendszerleíró(registry) kulcsokat törölni.

Meg ajánlják a ccleaner használatát.(a tisztító,és a rendszerleíró karbantartó használatát is)

2009. máj. 3. 17:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Na,már telepítettem is:)Megértettem az angolt is köszi,most fogok nyelvvizsgázni:DLegalább ha másra nem,erre jó az angol:DKöszi szépen,millió puszi érte:)
2009. máj. 3. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit,nagyon szívesen.

Egyébként csak annyit kellett beírni a gugliba,hogy avg kaspersky.Első találat volt.:)

2009. máj. 3. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!