Hogyan tudom lekódolni a wifi-met?
Van egy TL-WR841N tipusú wi-fi és amikor telepítettem akkor véletlenül a nyílt pontot jelöltem be, így rácsatlakozáskor nem kér kódot. (olyan mint a hasi-tasi)
Már kerestem a neten oldalakat, de nem sikerült találni.
Az operációs rendszer XP
Jolinarnak.
Na éppen ezt nem tudom, hogy hol kell belépni a menübe. Elég satu vagyok a számtech-hez.
Ha nem változtattál a belépési ip-jén, felhasználónevén, jelszaván akkor [link] vagy [link] ip-címen éred el. A felhasználónév alapból admin és a jelszó ugyan ez. Azon belül megkeresed a Wireless menüpontot és azon belül pedig Wireless Security. Ott kiválasztod WPA/WPA2 és beírsz neki egy 8 karakterből álló jelszót.
Ha nem bírsz belépni, akkor sincs gond, van a routeren egy reset gomb és akkor próbáld elérni ezzel az ip-vel. Annyi, hogy akkor a netet is be kell állítani, tehát nem nagyon értesz hozzá akkor ne resetelj!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!