Annyi a vita a vírusírtók között. Ti mit használtok, és miért épp azt?
Én Avast! 4.8-cat használok, elégedett vagyok vele, semmi hibaüzenet, rendszerstabilitási probléma nem volt... Mindamellett ingyenes!!! Próbáltam az agyonajnározott NOD32-őt... Hát, hogy is fogalmazzak, nem fogott meg... Lassú, mindenért pattog, bezárja a netes játékokat (painkiller, cod 2,4).
Az Avira egyenesen rettenetes, az semmit nem vesz észre...:S
Az én tapasztalataim... Szedtem le 10 vírust csomagolva, melyik mennyire figyel oda...Kicsomagolási Eredmény:
NOD 32 (legújabb frissítés) 4 vírust engedett
Avira -||- 8 vírust engedett
Avast! -||- 2 vírust engedett
Mindegyik vírus másféle trójai volt... Hackeroldalakról lehet leszedni a kísérletezőknek:D
Szóval ti mit használtok? Ha nincs köztük pl Panda, vagy akármi, azt is megírhatjátok, és a tapasztalaitokat...
Na igen az igaz hogy a cracket virusosnak nézi és?
amig crackelsz ki kell kapcsolni
Amugy meg lehet crak elni a kasperskyt is!
És tényleg messze a legjobb védelem!!!
Én meg nem vettem észre hogy fogná a gépen!
Bár nekem 3gb ram van!
amugy meg valamit valamiert kicsit ha fogja megéri legalabb biztonságban van!
Ja amugy meg amd-t kell venni az kicsit jobb sztem...
Comodo (av nélkül) + avast teljesen elmegy. esetleg avast helyett avira még jobb.
felteszel mellé egy a-sqared freet hogy átfésüld amit kell és szerintem elég jó vagy )
ha comodo-d van amúgy és tudod használni is akkor már azzal többet érsz bármelyik av-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!