Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Annyi a vita a vírusírtók...

Annyi a vita a vírusírtók között. Ti mit használtok, és miért épp azt?

Figyelt kérdés

Én Avast! 4.8-cat használok, elégedett vagyok vele, semmi hibaüzenet, rendszerstabilitási probléma nem volt... Mindamellett ingyenes!!! Próbáltam az agyonajnározott NOD32-őt... Hát, hogy is fogalmazzak, nem fogott meg... Lassú, mindenért pattog, bezárja a netes játékokat (painkiller, cod 2,4).

Az Avira egyenesen rettenetes, az semmit nem vesz észre...:S

Az én tapasztalataim... Szedtem le 10 vírust csomagolva, melyik mennyire figyel oda...Kicsomagolási Eredmény:

NOD 32 (legújabb frissítés) 4 vírust engedett

Avira -||- 8 vírust engedett

Avast! -||- 2 vírust engedett

Mindegyik vírus másféle trójai volt... Hackeroldalakról lehet leszedni a kísérletezőknek:D

Szóval ti mit használtok? Ha nincs köztük pl Panda, vagy akármi, azt is megírhatjátok, és a tapasztalaitokat...

2009. ápr. 30. 02:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Na igen az igaz hogy a cracket virusosnak nézi és?

amig crackelsz ki kell kapcsolni

Amugy meg lehet crak elni a kasperskyt is!

És tényleg messze a legjobb védelem!!!

Én meg nem vettem észre hogy fogná a gépen!

Bár nekem 3gb ram van!

amugy meg valamit valamiert kicsit ha fogja megéri legalabb biztonságban van!

Ja amugy meg amd-t kell venni az kicsit jobb sztem...

2009. ápr. 30. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
A KASPERSKY-re tudod mit modok minden felhasználónak aki fizetett érte? azt hogy jó neki,amiért van pénze és nem sajnálja rá. Én egy programért sem fizetek, ugyanis 5-6 év alatt tűzfal nélkül (havi egyszuer letöltöttem egy ingyenes vírús és kémprogramírtót) megvoltam fizetős progik nélkül. Nem kell minden fizetős cuccnak bedőlni, attól hogy pénzbe kerül még nem biztos hogy a legjobb, inkább kísérletezzetek ingyenes letöltőoldalakon!!!!
2009. ápr. 30. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Én is Linuxot. Amúgy nem ér a vírusirtó sokat, mivel azt kijátsza a vírus. NOD32 javaslom, mert az azonnal kivédi a trójaikat. De ha vészhelyzet van, vagy új Windows, vagy vírusirtó Live CD alatt.
2009. máj. 9. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Comodo (av nélkül) + avast teljesen elmegy. esetleg avast helyett avira még jobb.

felteszel mellé egy a-sqared freet hogy átfésüld amit kell és szerintem elég jó vagy )

ha comodo-d van amúgy és tudod használni is akkor már azzal többet érsz bármelyik av-nél.

2009. máj. 16. 20:14
 15/16 anonim válasza:
Sokan írtátok,hogy az avast mennyire szuper zseniális,elismerem jó sok vírust megtalált.No de mikor más írtót ki akartam próbáni,mit írt ki :az Avast mappa írásvédett.És SEMMIVEL nem lehetett letörölni,bár lehet,hogy ez csak nálam fordult elő.
2010. ápr. 24. 21:09
 16/16 anonim válasza:
avit letölthető: [link]
2010. jún. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!