Hogyan tudom valakinek feltörni a facebookját? A barátnőm és egy fiút szeretnék összehozni mindkettővel jóban vagyok és nagyon tetszenek egymásnak, de nem merik bevallani ezért szeretném összehozni őket. Ne gyertek megjegyzésekkel
Oké leírom.
Csinálsz egy fake facebook oldalat, és ráveszed valamelyiküket hogy azon lépjenek be. A belépési adatok meg landolnak nálad.
tettszik érteni?
már nem azért de inkább kíméljen az ilyen kérdésektől/és kérdezőktől....
csak hogy megvédjek minden normális válaszolót :P
"A kérdező kommentje:
Megmondtam hogy hagyj a megjegyzéseiddel,amúgy szerinted nem próbáltam már?? istenem kímél az ilyen hülyéktől"
mondja az, aki úgy akar összehozni két embert, hogy feltöri a facebook fiókját -.-
A legegyszerűbb egyébként az lenne, ha átmennél a delikvenshez (valamelyikükhöz), megkérdeznéd hogy használhatod-e a számítógépet és bejelentkeznél onnan, mivel az emberek nagy részénél úgy van beállítva hogy a felhasználónévhez automatikusan kitölti a jelszót.
Meg a legtöbben nem adnak bonyolult jelszót, mert nehéz megjegyezni. Egy haverom iwiw fiókjára 2 perc alatt sikerült belépnem fogadásból. Átgondoltam mi lehet a jelszó, a második próbálkozás bejött. :P
Egyébként feltörni illegális, nemde?
A legegyszerűbb, ha kitalálod. Ha ezt nem tudod, szerintem állj le, mert a hackelés nem úgy működik, hogy letöltesz egy facebookhack.exe-t, és az feltöri neked, inkább telepakolja a géped malware-val. Ahhoz, hogy a többi megoldást kipróbálhasd, értened kell a hackeléshez. Ami persze nem egy egy óra alatt megtanulható dolog, 1-2 éves oktatáson lehet megtanulni az alapjait! És ráadásul "fekete hackelést" sehol nem tanítanak, max azt mondják, de mind kamu. Ha "fehér hacket" tanulsz, ahhoz meg c típusú nemzetbiztonsági átvilágítás kell (ebben benne van, hogy egy ideig lehalgathatják a telefonálásaid, ki kell töltened csomó tesztet) és ha bármi rossz dolgot találnak, vagy hazudsz vmiről, vagy iszol, akk vége.
Ha értesz vmennyire a hackeléshez:
Szótár, vagy hibrid alapú algoritmusokkal próbálkozz. Ezek minden karaktert végigpróbálnak, minden helyen. Ilyet nem egyszerű szerezni, tehát ha nincs szerencséd, akkor neked kell megírnod. Ha még profibb vagy, a facebook szervergépét is feltörheted, de az k macerás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!