Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom valakinek feltörn...

Hogyan tudom valakinek feltörni a facebookját? A barátnőm és egy fiút szeretnék összehozni mindkettővel jóban vagyok és nagyon tetszenek egymásnak, de nem merik bevallani ezért szeretném összehozni őket. Ne gyertek megjegyzésekkel

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem, miért kell ilyesmihez feltörni a fiókot. Egyébként ha csak ilyen egyszerű lenne a behatolás, akkor nyilván százezrek szórakoznának a fiókfeltöréssel.
2011. okt. 4. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Oké leírom.

Csinálsz egy fake facebook oldalat, és ráveszed valamelyiküket hogy azon lépjenek be. A belépési adatok meg landolnak nálad.

tettszik érteni?

2011. okt. 4. 18:49
 13/18 mate0117 ***** válasza:
87%

már nem azért de inkább kíméljen az ilyen kérdésektől/és kérdezőktől....

csak hogy megvédjek minden normális válaszolót :P

2011. okt. 4. 18:50
 14/18 anonim válasza:
83%

"A kérdező kommentje:

Megmondtam hogy hagyj a megjegyzéseiddel,amúgy szerinted nem próbáltam már?? istenem kímél az ilyen hülyéktől"

mondja az, aki úgy akar összehozni két embert, hogy feltöri a facebook fiókját -.-

2011. okt. 4. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

A legegyszerűbb egyébként az lenne, ha átmennél a delikvenshez (valamelyikükhöz), megkérdeznéd hogy használhatod-e a számítógépet és bejelentkeznél onnan, mivel az emberek nagy részénél úgy van beállítva hogy a felhasználónévhez automatikusan kitölti a jelszót.

Meg a legtöbben nem adnak bonyolult jelszót, mert nehéz megjegyezni. Egy haverom iwiw fiókjára 2 perc alatt sikerült belépnem fogadásból. Átgondoltam mi lehet a jelszó, a második próbálkozás bejött. :P

Egyébként feltörni illegális, nemde?

2011. okt. 4. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Van az ilyen hackereknek egy ilyen gondolkodása! Valami ilyesmi, hogy a jelszóban lévő karakter nem lehet kisebb 128byte-nál is ki vannak zárva mit tudom én a jelek! 256b fölött csak a mit tudom én van vagy 6 karakter ami ki van zárva! és így valahogy kilogikázzák! Hallottam, hogy míg egy átlag embernek egy ilyen logikarendszer akár 1-2 órába is telhet, addig egy profi informatikusnak kb 5-6 perc mire elkészül a rendszerrel és kilogikázza a jelszót!
2011. okt. 7. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
ha mozillájuk van és oda tudsz nyúlni a gépükbe és elmentették a facebook jelszót akkor meg tudod nézni a böngészőjükbenXD
2011. nov. 23. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
63%

A legegyszerűbb, ha kitalálod. Ha ezt nem tudod, szerintem állj le, mert a hackelés nem úgy működik, hogy letöltesz egy facebookhack.exe-t, és az feltöri neked, inkább telepakolja a géped malware-val. Ahhoz, hogy a többi megoldást kipróbálhasd, értened kell a hackeléshez. Ami persze nem egy egy óra alatt megtanulható dolog, 1-2 éves oktatáson lehet megtanulni az alapjait! És ráadásul "fekete hackelést" sehol nem tanítanak, max azt mondják, de mind kamu. Ha "fehér hacket" tanulsz, ahhoz meg c típusú nemzetbiztonsági átvilágítás kell (ebben benne van, hogy egy ideig lehalgathatják a telefonálásaid, ki kell töltened csomó tesztet) és ha bármi rossz dolgot találnak, vagy hazudsz vmiről, vagy iszol, akk vége.

Ha értesz vmennyire a hackeléshez:

Szótár, vagy hibrid alapú algoritmusokkal próbálkozz. Ezek minden karaktert végigpróbálnak, minden helyen. Ilyet nem egyszerű szerezni, tehát ha nincs szerencséd, akkor neked kell megírnod. Ha még profibb vagy, a facebook szervergépét is feltörheted, de az k macerás...

2015. febr. 13. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!