A PC Speed Up vírusírtó (? ) program biztonságos?
Letöltöttem a Daemon Tools-t, és vele letöltődött a fenti program is. A vizsgálat után azt írta, hogy 7000valamennyi hibás részt talált.
Ez biztonságos program? Ha rákattintok a javításra, akkor tényleg gyorsabb lesz a gép? Nem töröl le semmi fontosat?
(Windows 7 / ESET Smart Security vírusírtónk van)
szia. Teljesen biztonságos még pedig azért mert én is ezt használom és semmi gond vele. Ez a progi pedig felgyorsította a gépemet.
Pl.: Játékban 20 fps-em volt, most pedig 50fps.
A PC Speed Up Nem egy vírusírtó :DDD Épp az ellenkezője :D
Besorolása: Rogue.PC Speed Up
Miket tesz: Azt hiszed tök jó meg minden pedig csak átverés az egész. Látja amit csinálsz... Megjegyzi a jelszavakat... Ha le akarod törölni több vírust tölt a gépedre.Egyszóval: Trójai Vírus :D
Nem ajánlom a használatot XDDD
köszi :)
itt a lényeg: "PC Speed Up it’s technically not a virus, but it does exhibit plenty of malicious traits, such as rootkit capabilities to hook deep into the operating system, browser hijacking, and in general just interfering with the user experience. The industry generally refers to it as a “PUP,” or potentially unwanted program."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!