Mik azok a hi jackek és hogyan lehet leszedni azokat?
Ha virusra vagy kémprogramra gondolsz akor
leszedsz hozá egy irtót és teljes keresés és irtás.
ha windowsból nem megy akor
rescue cd t csinálsz az egyik virus irtó honlapjáról leszedetel. (és azal bootol va vizsgálod át gépet)
Semi féle virús irtót vagy kémprogram irtót nem használsz?
www.google.hu vagy ról menyj forditóra eben keresd ki stb.
csómó kamu oldal van mindenböl amiktöl meg védenek a böngészöt figyelö vagy böngészöbe épülö virusirtók amugy ha internet expolert használsz frisitsd fel mert sok biztonsági hibája van ha feltudod tenni a 9 est tedd, többi böngészöböl is a hivtalos oldalról töltöt legújabbat kell használni.
.
virús irtók:
AVG, Avira, Avast
egy ideig ingyenes NOD32 (5 ös is van már)
online scanert is lehet futatni
kémprogramirtó pl Spybot
valami Anti-maleware
.
amugy pedig a Google Chrome ban csak egy kattintás a forditás. (de ez firefoxban is igy van ugytudom)
translate.google.hu/?vi=c
Ezzel jön be az nginx? amugy az valami proxy mármint ha a hivatalos nginx oldalra visz
mit linkeljek vagy megtalálod és letöltöd?
AVG t ajánlom nagyon jó csak elég nagy és terhelte gépet régen elvileg a legujabb nagyon jó
Avira t használom nagyon jó viszonylag kicsi és gyors nem lassitja én gépem
Avast ot használnak sokan én nem ajánlom de elmegy talán.
De ide ment szerintem:)
bocs ha nem lehet xp re:(
viszont xp vagy ie frisitövel fristsd fel a biztonsági réseit (minden ami ie hez van frisités)
visznont enek is csak akor van értelme ha elötte biztosra tudod hogy semi kémprogram meg virus nincs gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!