Kezdőnek milyen vírusírtót ajánlotok?
Eddig nekem nem volt ilyenre gondom,de most saját gépet kapok,és meg szeretném ezt is tanulni.
Olyan v.írtót keresek,ami ingyenes,könnyű használni,magyar,illetve azért mégiscsak megbízható.teljesen analfabéta vagyok ezen a téren
Azért, ha valaki nem akar erre 30 ezret kiadni, azt még megértem.
Akkor Neked, Kérdező, nagyobb óvatosságra lesz szükséged, úgy hiszem.
Milyen Windows-od van?
Én már készen kaptam a gépet,az alapok fel vannak rakva.abból gondolom hogy nem eredeti,mert nincs az alján matrica.
ami van,az win7
Készen kaptad és nincs az alján matrica... tényleg gyanúska.
A start menü / Számítógépre jobb klikk / Tulajdonságoknál mit látsz?
nekem szakértő mondta hogy az !avast legjobb mert naponként sőt ha akarod 2óránként frissít kicsit gépigényes mert nekem is lassította a gépemet de a Microsoft vírusölők pedig csak a régebbi vírusokat amelyeket a készítésük előtt észleltek csak azokat írtják ki szóval az !Avast tül tisztább a géped.
Én is mérges voltam az !Avast ra de a barátom aki már modtam szakértő azt mondta hogy ne tegyek más vírusölőt mert nem a legújjab vírusokat írtják.
Nekem egy trójait 1p25mp alatt simán levett és működött egy újraindulás és egy jelzésselhogy a vírus(ok) írtva vannak.
Szval !avast ot mindenképp!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!