Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kezdőnek milyen vírusírtót...

Kezdőnek milyen vírusírtót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Eddig nekem nem volt ilyenre gondom,de most saját gépet kapok,és meg szeretném ezt is tanulni.

Olyan v.írtót keresek,ami ingyenes,könnyű használni,magyar,illetve azért mégiscsak megbízható.teljesen analfabéta vagyok ezen a téren

2011. szept. 18. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért, ha valaki nem akar erre 30 ezret kiadni, azt még megértem.

Akkor Neked, Kérdező, nagyobb óvatosságra lesz szükséged, úgy hiszem.

Milyen Windows-od van?

2011. szept. 18. 19:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Én már készen kaptam a gépet,az alapok fel vannak rakva.abból gondolom hogy nem eredeti,mert nincs az alján matrica.

ami van,az win7

2011. szept. 18. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Készen kaptad és nincs az alján matrica... tényleg gyanúska.

A start menü / Számítógépre jobb klikk / Tulajdonságoknál mit látsz?

2011. szept. 18. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy írtam privátot. ;)
2011. szept. 18. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Microsoft Essentials nem jó tört Windows-ra, lehet, hogy nem fogja tudni letölteni a frissitéseket. Márpedig az minden nap kell.
2011. szept. 19. 23:00
 16/17 anonim válasza:
spyware terminator.ráguglizol azt letöltöd ingyenes magyar gyors jó
2011. szept. 27. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem szakértő mondta hogy az !avast legjobb mert naponként sőt ha akarod 2óránként frissít kicsit gépigényes mert nekem is lassította a gépemet de a Microsoft vírusölők pedig csak a régebbi vírusokat amelyeket a készítésük előtt észleltek csak azokat írtják ki szóval az !Avast tül tisztább a géped.

Én is mérges voltam az !Avast ra de a barátom aki már modtam szakértő azt mondta hogy ne tegyek más vírusölőt mert nem a legújjab vírusokat írtják.

Nekem egy trójait 1p25mp alatt simán levett és működött egy újraindulás és egy jelzésselhogy a vírus(ok) írtva vannak.

Szval !avast ot mindenképp!!!!!!

2012. máj. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!