Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha ingyenes virusirtora...

Ha ingyenes virusirtora szeretnék áttérni akkor melyik vírusírtót válasszam?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 19:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%
Avast +1 :D
2011. szept. 16. 17:43
 12/28 anonim ***** válasza:
26%

Használd ezt:

ESET Smart Security 4. Nem ingyenes de könnyen azzá tehető: [link] .

2011. szept. 16. 19:10
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

NE ajánlgassatok tört vírusirtókat!!! Abból több baja lehet mintha feltenne egy ingyeneset!

A vírusirtó leginkább az a szoftver amiből TILOS törtet feltenni!

Egyébként ESS-ből már van 5-ös is, ha már azt ajánlod, és lehet használni újságos kódokkal legálisan is...

2011. szept. 16. 20:25
 14/28 anonim ***** válasza:
22%
Ülj le, egyes. Azért pont a 4et ajánlom mert nekem ez van és csak azóta használom hogy kiadták. Azóta nincs baja a gépemnek. Imádom amikor tudatlan emberek törtnek ítélnek egy vírusírtót... Az én ESET-em az ESET weboldaláról van... Haverom anno nyert egy kisebb vetélkedőt amiben az ESET 1 év ingyenes frissítést ajánl annak aki a legtöbb hibát találja a programban. Ő talált több100 helyesírási hibát és nyert. A hivatalos frissítéseket meg megosztotta szerveren keresztül, mr. észlény. Sajnos az ő oldalát lenyomta az ESET minden figyelmeztetés nélkül... De nem ő az egyetlen aki hivatalos frissítéseket osztogat... Van aki pont a CHIP-ből kapot frissítési kódokat nyomja fel.
2011. szept. 17. 07:46
 15/28 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 07:46:

Hagyjuk már hogy ki a tudatlan... ülj le te.

Azt a történetet amit leírtál meg honnan kéne nekem vagy bárkinek is tudnia hogy igaz e vagy nem?

Akkor sem ajánlanék 4-es eset-et, az meg hogy te hogy oldottad meg hogy neked ingyen is legális azt vagy elhisszük vagy nem, akkor sem ajánlok semmiféle védelmi szoftvert vagy a frissítéseit kétes helyekről töltögetni... csak a hivatalosan is elérhető ingyenes vírusirtókat, amiről mindenki tudja hogy tényleg legális és ingyenes.

Ha már annyira eset-et ajánlasz, ajánld az 5-öst és újságos kódokkal. Az biztos hogy működik és legális.

Az meg hogy neke a 4-es esettel jó a géped egyéni dolog... nekem pl az 5-össel is tökéletes, meg az avasttal is az volt.

2011. szept. 17. 10:10
 16/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk beírod hogy balcsida a keresőbe és amit kiad oldal azon ott lesz a felmérés na meg az is hogy több mint 8 millió forintot érne az oldal ha még lenne?

Itt is a link: [link]

2011. szept. 17. 12:07
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem hinnéd el hogy ez egy eset frissítési szerver volt...

Balcsida.dtsh.hu Az interneten

[link] Company Overview: Ingyenes, szabadon használható frissítési szerver [1]

... kell,mert van saját tűzfalad,vagy esetleg elégedett vagy a Win beépítettjével. Nyugodtan [2]

Ha esetleg kód nélkül szeretnéd használni: [link] / Ha meg mindig szeretné [3]

segítséget itt találsz: [link] /instruction.html Frissítési szerver: [link] / [4]

segítséget itt találsz: [link] /instruction.html Frissítési szerver: [link] / [5]

1. [link]

2. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..

3. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..

4. *****

5. *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. szept. 17. 12:10
 18/28 anonim válasza:
64%
hát én is avastot használok már vagy 3-4 éve és soha nincs vírus a gépemen ha meg jönni akar akkor szól. úgyh én személy szerint csak ajánlani tudom. jah és nekem egyszer se dobott fel reklámot
2011. szept. 19. 11:55
 19/28 anonim válasza:
én mindenképp avast!-ot ajánlom, azt használom évek óta, semmi baj nincs vele. E mellé, mint már írták tűzfal: Comodo. Ez a kettő együtt nekem teljesen bevált. Én felraktam mellé még a Super Anti Spyware-t. ez nem valós idejű, de ha hetente lefuttatod letisztítja a gépedről a spyware, maleware és adware-kat.
2011. szept. 19. 13:20
 20/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, annyi kivétellel hogy a Super Anti-Spyware helyett a Malwarebytes' Anti-Malware-t ajánlom.

Bár nálam annak sem volt soha semmi dolga az avast mellett, de +1 védelmi vonalnak jól jön.

2011. szept. 19. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!