Mitől van ez? Mi vághatta haza az egész rendszert? Vírus?
az történt, hogy én játszottam a gépen, és egyszer csak ablakok kezdtek felugran8i, hogy kritikus hiba.
Pontosan ez ugrál elő: "The system has detected a problem with one or more indtalled IDE/SATA hard disks.
It is recommened that you restart the system."
(Hiába indítom újra a gépet ugyanaz lesz.)
Megnéztem a C-t és azt írta ki, hogy a mappa üres. Megnéztem total commanderben, és le volt rejtve a C-ben az összes mappa a windows-tól a program files-ig. Ezért gyanakszom vírusra. Érdekes, hogy a D meghajtón minden működik: filmek, játékok. Az asztalon nincsen se ikon, se semmi, minden fekete. A net is működik.
Előjött egy rendszer ellenőrző ablak is, ami ilyen hibákat írt ki: A Ram-nak csak 20%-a használható, a HDD 39%-a olvashatatlan, meg ilyenek.
Szerintetek egy újratelepítés megoldaná a problémát? mitől van ez?
Ez rosszabb, mint a trójaiak, inkább féreg vagy rotkit lehet, a rendszert már hazavágta. Rakd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!