Milyen vírus lehet ez, és mit tehetek ellene? (lkckclckl1i1i.com)
Miért futtatjátok vírusgyanús esetben a vírusirtótokat? Semmi értelme!!!! Ha felismerné a vírust, magától ártalmatlanítaná, nem kéne futtatni.
Mit ír ki?
Rosszindulatú URL blokkolva
Objektum: lkckclckl1i1i.com
Fertőzés: URL:Mal
Folyamat:
A k********* annyát!!!!!
Szóval
Folyamat: AZ IDE ÍRT SOR KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És futtatnod kéne a Malwarebytes' Anti-Malware-t, az ESET Online Scannert és esetleg a Kaspersky Virus Removal Tool-t egymás után.
Használj másik vírusirtót, mert az avast! gyenge, egy csomó dolgot átenged, lsd. ez.
És sok bug van benne.
Spyboot Search and destroy
Leszedi, és teljesen ingyenes. Nekem bevált,leszedte ezt is,meg más troyanokat is. Widowsra ártalmatlan, nem tudod tönkre vágni vele.
Én is kapom az Avast vírusellenőrzőtől a rengeteg URL:Mal blokkoló üzenetet!
DE ÉN ÍRTAM AZ AVAST-nak!
És válaszoltak azonnal, de röviden és indoklás nélkül:
A szóbanforgó honlap elérését Mi tiltottuk le.
Most akkor, vagy ezt vegyük tudomásul, vagy használjunk N..32-őt, vagy Ka..y, vagy BÁRMI mást és nem lesz ilyen gond többé.
Ezt olvasd el, én is megszívtam vele, újraraktam a Windows-t.
Semmit nem kell tenned ellene!
Ha már egyszer blokkolta, akkor nincs rajta a gépeden, mivel nem engedte, hogy módosításokat hajtson végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!