Mit lehet csinálni vele? Nagyon Fontos?!
Figyelt kérdés
Óriási nagy gondom van,mivel nem csak én használom a számítógépemet,valaki más, MSN-en rákattintott egy oylan vírusra,hogy "nézd meg a képet [link]" Szóval...Amikor be vagyok lépve msn-be 20 percenként 1 fájl bekerül a C:/Documents and settings/**/Local Settings/Temp mappámba,ez általában egy 7 jegyű szám a neve,kis lakat az ikonja,ez folyamatosan küldözget mindenkinek olyanokat amit valamelyik kedves rokonom megynitott,h "nézd emg a képet" emiatt sokszor befagy az msn..Folyamatosan törölgetem ezen fájlokat és ujratermelődnek. Valaki ,aki ért az iylen mocskos dolgok eltávolításához,vagy valami fogalma van róla,kérem hogy irjon,mivel lehetne ezeket eltávolitani?2011. aug. 7. 12:05
2/7 A kérdező kommentje:
Avast-tal illetve Spyware Temrinatorral próbáltam,hatástalan,Most rakom fel az AVG-t mert ugyhalottam,hogy anti-malware védelem is van benne,és pedig valamilyen webhelyről(nevezetesen : facebook-adz vagy valami ilyesmi,foylamatosan blookollja az avastom ,és a folyamat ez a 7 számjegyű fas'zság megnyitása)
2011. aug. 7. 12:18
3/7 anonim válasza:
Erre egyik sem jó, és nem a vírusirtókban van a hiba! Egyik sem fogja leirtani neked, akármit is teszel fel! MSN vírus kiirtására van külön program, ezt töltsd le:
4/7 anonim válasza:
tökölsz itt órákat,napokat vírusírtással,azt vagy sikerül,vagy nem,én a helyedben újrahúznám a gépet,az a tiszta munka,nem pedig a víruskergetés
5/7 anonim válasza:
Használj pidgin-t a beépített kliens helyett.
6/7 A kérdező kommentje:
mindegyikre ment a kicsi zöld kéz..az msn virus removert megpróbálom,ha nemjó,ujrarakom a gépet..
2011. aug. 7. 16:01
7/7 A kérdező kommentje:
Sikeresen kiirtotta köszönöm.
2011. aug. 7. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!