Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » 5 GB van a c: meghajtómon...

5 GB van a c: meghajtómon amin a Windowsom is, de mindig olyan kevés hely van rajta, hogyan tudnék töbett csinálni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 22:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mekkora összesen a hely a meghajtódon?
2009. ápr. 8. 22:59
 2/13 A kérdező kommentje:

össz hely:5GB

a mostani szabadhely 5 MB kb. :(

2009. ápr. 8. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:

szia

ha a d meghajtódon több hely van akkor a lapozófájl áthelyezésével tudsz helyet felszabadítani a c meghajtón. Start menü, beállítások, vezérlőpult, rendszer, speciális beállítások, teljesítménynél a lapozófájlnál ne az legyen megadva, hogy a rendszer kezelje a lapozófájl méretét, hanem te állítsd be hogy csak a d meghajtón legyen lapozófájl, ezzel kb. 1,5 GB szabad helyed lesz a c meghajtón.

2009. ápr. 8. 23:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát az igen kevés, dvd másolást pl így nem igen tudsz csinálni. Hosszú távon érdemes lenne újrapartícionálni...kb 12GB legyen a C mérete. Ha integrált sp3-as telepítőd van, lehet kevesebb is...ha kicsi a hdd-d.
2009. ápr. 9. 08:38
 5/13 A kérdező kommentje:
de újrapartícionálni,nehéz nem?(már mint meg csinálni)mert még sose csináltam
2009. ápr. 9. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Az első két telepítést cimbora csinálta, én meg figyeltem...azóta megy nekem is...szóval egyedül gyakorlat nélkül inkább ne állj neki, hívj segítséget!

Előtanulmánynak van egy jó oldal, ami néha nem nyitható meg (most sem)...karbantartás?...első találat a google-ban

, érdemes elolvasni majd>>>"Informatika kezdőknek - A Windows XP telepítése"

Megpróbálhatod persze a lapozófájl áthelyezését addig is, aztán majd meglátod müxik-e minden? [link]

Hosszú távon, viszont érdemes lenne a C part. növelése, vagy újratelepítéssel, vagy pl Partition Magic-kel utólagosan...szerintem.

2009. ápr. 9. 09:44
 7/13 A kérdező kommentje:
ok
2009. ápr. 9. 10:00
 8/13 A kérdező kommentje:
és ha csak azt akarom le törölni amit az internetről le tölt meg ienek,akkor azokat hol tudom le törölni?mert apám külföldön dolgozik és csak 2 hetente szokott haza jönni és ő ezzel az internetes szalokkal amit le töröl sok helyet szokot fel szabadínai,de még sose kérdeztem meg vagy néztem volna meg hogy hogyan csinálja
2009. ápr. 9. 10:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezt a programot használd>>> [link] ...a "Tisztító", és "Rendszerleíró" részeket használd!

Még egy gondolat...töröld a visszaállítási pontokat a C-n>>>Start/Minden prg/Kellékek/Rendszereszközök/Lemzkarbantartó...itt a C-n Ok, majd kicsit várni kell...a bejövő ablakban >>>Egyéb beállítások, itt a Rendszer-helyreállítás/Karbantartás/Igen/OK/Igen...

Ez a kettő sok szabad helyet fog elővarázsolni...

2009. ápr. 9. 11:12
 10/13 anonim ***** válasza:

szia

Total commanderben a feelső fülön rámész a beállítások, általános beállítások, képernyő fülre és ott bekapcsolod a rejtett fájlok megjelenítését. Utána a c meghajtó documents and settings könyvtárban a rendszergazda könyvtár local settings, temp könyvtárban lévő dolgokat nyugodtan törölheted, majd a temporary internet files könyvtárban a content IE5 könyvtárba belépve a desktop ini és az index dat kivételével mindent törölhetsz. Gyakorlatilag ennyi.

2009. ápr. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!