Hogy tudom megnézni a saját wi-fi kódunkat?
Figyelt kérdés
Nem emlékszek milyen jelszó lett beállítva és a gépem csatlakozva van hozzá de pl. másik gépnél vagy telefonnál kéne és jó lenne tudni.2011. aug. 3. 00:28
1/3 Argloss válasza:
Be kell lépni a router admin felületére és ott meglehet nézni. TP-Link router esetén a routerre csatlakoztatott gép böngészőjébe kell beírni a 192.168.1.1-es címet, beírni a router felhasználónevét és jelszavát, majd a Wireless Security részbe lépve meg lehet nézni a wifi kódját... A router alapkódja vagy a router alján vagy a mellékelt cuccokra ráírva találod. Ha megváltoztattad és nem tudod, akkor resetelni kell a routert és újra beállítani mindent...
2/3 A kérdező kommentje:
TP-Link router - ünk van de bocsi akkor máshogy mondom mert a jelszóra gondoltam azt nem tudom és lett már változtatva a név is meg a jelszó is csak ismerősünk csinálta.
2011. aug. 3. 18:36
3/3 anonim válasza:
más lehetőség híján router reset és a jelszó alaphelyzetbe áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!