A vírus kereső a gépen talált egy modosult férget, ezt hogyan tudnám kiírtani?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 20:19
1/7 anonim válasza:
A keresőprogram, amivel kaptad nem képes erre?
Ha nem, akkor az is lehet, hogy csak egy kamu virusírtót kaptál a neten, ami mindenféle hülye virust kap neked, csak megvedd xy dolcsiért.
Mi a neve? (mind a féreg, mind a virus kereső)
2/7 anonim válasza:
Arra én is kíváncsi lennék hogy mivel kaptad ezt az eredményt. Szerintem nem ártana le scannelni azt a gépet egy megbízható programmal. Nézd meg a Nod32-t vagy a Kaspersky-t. Ha van ott vmi, akkor ezek megtalálják....
3/7 A kérdező kommentje:
a NOD32vel csínáltam egy mélyreható vizsgálatot és ezt találta meg a trójai vírust is,de a trójai ellen letöltöttem a TrojanHuntert,mert állítóleg ez törli,de vmiért nem sikerül
Mert ha újra rákattintok a scan gombra újra megtalálja...:S
2009. ápr. 8. 11:28
4/7 anonim válasza:
Akkor az a vírus letöltődik újra szerintem.
5/7 anonim válasza:
A NOD nekem soha nem volt szimpi így nem is ajánlottam senkinek és nem is foglalkoztam túl sokat vele, de ha automatikusan nem nyirja ki, akkor valahol kell legyen a egy törlés gomb, mikor megtalálja. Ha viszont törlés után újra felbukkan, akkor valahova nagyon el lehet bújva, ahonnan folyamatosan újrafertőződik, vagy egyéb sunyi módon jön újra gépre. Ehhez már azt lenne jó tudni, hogy pontosan hol található a vírusos fájl, ez ugyanis utalhat a származásra is.
6/7 anonim válasza:
Ha túlságosan makacs, akkor egyértelmű, hogy töröld az egész harddisked és vedd újra az op. rendszert. Tapasztalatom azt mutatja, hogy egyik víruskeresőben és kémprogram elleni progiban 100%-osan megbízni nem lehet.
7/7 anonim válasza:
Telepítsd az avast vírusírtót! Nekem bejön. A Nod 32 sose találta meg nekem a vírusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!