Túlzottan sok vírusriasztás, törölhető fájl?
Ma letöltöttem a Smart defrag nevű töredezettségmentesítő programot,amibe volt egy olyan opció,hogy telepíthetek valamilyen toolbar-t a mozzillához.Én nem pipáltam ki a telepítését,és így telepítettem a programot.
Miután végzett a telepítéssel,felugrott egy nod32-es ablak,ami azt írja,hogy megakadályozott egy oldalról valamilyen letöltést(1-es kép).
22:58 óta folyamatosan jelzi a gép ezt a "támadás" megakadályozást.A nod azt írja:Elhárított támadások száma : 1400.
Azóta a programot letöröltem,lefuttattam egy víruskeresést is,ahol kiadott 4 találatot,amiből hármat eltávolított.Benne volt a Toolbar-os dolog is,ami le lett törölve.Az egyik egy ESET fájlban van,és az érdekelne,hogy ezt törölhetném-e?Megtisztítással nem megyek semmire,mert nem csinál vele semmit.(2-es kép)
Folyamatosan ugyan az a jelzés ugrik fel...
1.:
2.:
Kiegészítés:
A C meghajtón víruskeresés kiad 3 találatot,azokat töröltem is,és a végén írja: 3 fertőzött objektum/3 megtisztított o.
Ezután ha újra futtatom,megint megtalálja.....
1920 riasztásnál járok....
Tört a Nodod? Mert akkor ez a baj forrása. Nem tudok róla, hogy a mappájában eset fix.exe lenne normál esetben...
Megoldás: Nod törlése, legális verzió (30 napos) telepítése, vagy Av váltás
Valódi licenszes ESET-ben ilyen fájl nincs, megnéztem. Trójait kaptál.
Próbáld meg ezt lefuttattni:
Ezek a nyavalyás Toolbarok 99%-ban fertőzöttek.
Rendszergazdaként lépj be, kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást (Figyelés elől vedd ki a jelet). Újrainditás és Kézi inditású számítógép ellenőrzés a NOD-dal. Ha megtalálta, rakasd vele karanténba, újrainditás, a Rendszer-visszaállítást kapcsold be.
Ez a nyavalyás Windows System Volume Information hajlamos a trójait is visszaállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!