Ez boot vírus volt? (lent)
Figyelt kérdés
ezt írta a windows indítása helyett: Azt hiszed,vĄrusmentes a gped,mert van egy vĄrusld?
Kapanyél való a te kezedbe,nem számítógép!
Annyit rtesz a PC-hez,mint egy tyŁk a trigonometri hoz!
2011. júl. 25. 13:15
1/6 anonim válasza:
Ez eggyértelműen egy boot vírus volt és ezellen nem sokat tudsz tenni.Max hogy,ujrarakod a gépedet.Énnekem is volt egy ien vírusom és dobtam a kukába a gépet mert a servizesek se tudtak vele mit csinálni
Bocs a helyesírási hibák miatt xD
2/6 anonim válasza:
Felteszem, másik gépről írsz, ami remélhetőleg vírusmentes. Ha igen, akkor fogj valami reacue cd-t - pl kaspersky, írd ki lemezre, és bootolj arról.
Ha nem automatikusan cd-ről bootol először a gép, állítsd át arra. Ennek elvileg boldogulnia kellene vele.
4/6 anonim válasza:
Persze először próbáld meg a fentit. De ha a Kaspersky nem találja a vírust, akkor [link]
5/6 A kérdező kommentje:
de újraindítottam és nem volt semmi baj xD szerintem letörlődött...
2011. júl. 25. 20:19
6/6 A kérdező kommentje:
ja és az én gépemről írok...
2011. júl. 25. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!