Valahogy belehet lépni jelszó védett gépbe?
Figyelt kérdés
Van egy régebbi gépem amiről kellenének a képek, de jelszó védett és már olyan rég volt használva,hogy nem emlékszem mi a jelszó.Hogy tudnák belépni?2011. júl. 22. 12:50
1/7 anonim válasza:
Ha windows van a gépen és a windows kéri a jelszót, akkor tölts le egy Linux Live CD-t, írd ki, bootolj be róla, és szabadon tudod böngészni a fájljaidat.
[ [link]
2/7 anonim válasza:
Ha csak winfos alól jelszavaztad le, vezérlőpultból, mint a userek 99.9-a, akkor reset, F8, csökkentett mód kiválaszt, rendszergazda fiók belép, aztán kitárul a világ :)
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen csak vezérlőpultból van jelszóvédve, de nem értem ,mit kéne csinálnom?
Tehát ezt látom csak magyarul: [link]
2011. júl. 22. 13:15
4/7 anonim válasza:
Akkor marad a Linux Live CD...
Esetleg pendrivera is rárakhatod ezzel a programmal, és így nem kell CDt használnod.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm mindenkinek a segítséget!
2011. júl. 22. 14:20
6/7 anonim válasza:
Nekem hasonló bajom van: tudom a jelszavam, de nem fogadja el, mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!