Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehetne ezt a vírust...

Hogyan lehetne ezt a vírust kiiktatni?

Figyelt kérdés

Egyfolytában internet exploreres hirdetéseket dob be, mindenfélét. Egyszer Iphone, máskor játékok, utána videók, minden kategória...

Egyszer elkezd zenélni a gép úgy, hogy abszolút semmi nem fut rajta. A vírusírtót nem tudom bekapcsolni,mintha blokkolta volna. Azóta semmit nem tudok csinálnia géppel, annyira fagy. (pl: passziánszt se lehet játszani, mert az is annyira fagy... akkor el tudjátok képzelni milyen lehet Persze nem ez a lényeg, csak hogy legyen példa)

Szerdán tudok hozni egy másik vírusirtót, de ha azt is blokkolja akkor csak az újrahúzás a megoldás?

2011. júl. 19. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
olyan nekem is votl hogy egy srác rámirt msn-en mert atom virusos volt a gépe,és bekapcoslt a gépbe kesha:D sztem elkaptad vkitöl
2011. júl. 19. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:

van vírusírtód?

[link]

30napos próba verzió. aztán újságból kell keresni havonta kódot és akkor jó lesz.

ez pedig egy trójai írtó,nagyon hasznos.

[link]

nem kell újra rakni a windowst.

ezeket próbáld meg és ha még marad rajta akkor írj.

2011. júl. 19. 10:48
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:)

Az a baj, hogy csak szerdán tudom leszedni őket, mert annyira lassítja a netet, hogy 12kb-ot sem tudok leszedni egy óra alatt:D

Szerdán meg megyek nővéremékhez, és náluk leszedem.

Majd írok, hogy mi lett:)

2011. júl. 19. 10:58
 4/7 stell-1 ***** válasza:

Üdv

Itt nem segít semmi vírusirtó, ez a Tünetek szerint TDL Rootkit.

Eltávolítássá.

[link]

2011. júl. 19. 12:48
 5/7 A kérdező kommentje:

trójai van a gépemen.

Köszönöm a segítséget!

2011. júl. 24. 10:35
 6/7 anonim válasza:
Esetleg valami live cd(dvd) vírus-irtóval.(Én egy linux live cd-t szoktam erre használni meg avast-ot de átlag felhasználók ezt nem fogják megcsinálni.)
2011. aug. 11. 11:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, már AVGvel kiírtottam:)
2011. aug. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!