A Malwarebytes' Anti-Malware-t lefuttattam és eleinte talált vírust, de már semmi vírust nem talált és ugyanúgy kiírja az AVAST, hogy ROSSZINDULATÚ URL BLOKKOLVA.
És ugyan úgy a 3 folyamatot írja ki amit leírtam.
Erre valaki nem tud valami megoldást???
2011. júl. 16. 08:59
13/24 anonim válasza:
Vagy lefuttatsz még egy szoftvert és/vagy újratelepíted a két böngészőt és a RocketDock-ot vagy nem tudom... :(
2011. júl. 16. 09:23
14/24 asddaasdda válasza:
a figyelmeztetést lelehet tiltani azt avast ban vagyis blokolja de nem irjaki és amugy is az avast nak van egy adatbázisa amiben benne vannak a roszindulatu vagy adathalász oldalak és azokat blokolja de atólmég rátudcsatlakozni
2011. júl. 16. 09:40
15/24 anonim válasza:
ne használj avastot leg*zarabb virusirto. lelassítja a géped és nem talál semmilyen vírust.
2011. júl. 16. 10:16
16/24 asddaasdda válasza:
lehet azért mert nincs nem ?
2011. júl. 16. 10:27
17/24 anonim válasza:
Ha nincs akkor az a két böngésző meg az a 3. program mi a túróért akar csatlakozni egy rosszindulatú webhelyhez, na?
Amúgy Kérdező, mi az ominózus webhely URL címe?
2011. júl. 16. 10:51
18/24 asddaasdda válasza:
azt nem a kérdezőnek irtam amugyis egy roszindulatu szofver nem virus
2011. júl. 16. 10:53
19/24 anonim válasza:
Windows Rosszindulatú szoftver eltávolítót próbáltad már? Nekem az oldotta meg a hasonló gondot.
Internet Explorerrel: Windows Update, Rendszergazdáknak szánt lehetőségek. Itt keresd meg és töltsd le, aztán hagyd dolgozni.
2011. júl. 16. 11:27
20/24 anonim válasza:
Azért írja ki, hogy rosszindulatű kód blokkolva, mert nyilván egy vírus támadását fogta meg! Ha a google, chrome-ot/Firefox-ot nem jó helyről szetted le akkor lehetséges ez! Az, hogy meg most kezdte el blokkolni az azt jelenti, hogy az adatbázisába most került be az a vírus amit a fájlokban talált!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!