Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Riasztózik a számítógépem,...

Krisz307 kérdése:

Riasztózik a számítógépem, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Először akkor figyeltem meg ezt a jelenséget amikor éppen egy filmet convertáltam a WinAvi 9.0-val.Aztán később is megfigyeltem amikor éppen a Trackmanian játszottam és éppen map váltás volt.Elkezdet tölteni majd megállt a töltés és elkezdett riasztózni.És ebben a játékban lehetett különösen megfigyelni hogy ilyenkor kifagy vagy akadozik a játék de , amint elhallgat megint megy rendesen.

Maga a számítógép már úgy kb. 6-7 éve megvan de közben át lett építve szóval inkább 3-4 éve.Már vagy jó pár hónapja semmit sem töltöttem le a netről és át futottam a gépet egy víruskeresővel (Avira Antivir) de nem talált vírust.

Ez a riasztó hang nem a hangszóróból jön ha nem a asztali számítógép belsejéből.Ezt a jelenséget kb. 5 napja vettem észre.

2011. júl. 13. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 13. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Hangja stimmel csak a ritmusa nem.

Olyan a ritmusa mint mondjuk egy szirénának.

Ilyen a ritmusa de a TE VIDEÓDBAN SZEREPLŐ HANGGAL:

http://www.youtube.com/watch?v=akaEZQRd4kU

2011. júl. 13. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

BIOS hiba lehet.

Olvasd ezt el:

[link]

2011. júl. 13. 13:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Erre jutottam az olvasottak alapján : 1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.

Ilyenkor mi a teendőm?

2011. júl. 13. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!