Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mitől csinálja ezt a Windows?

Mitől csinálja ezt a Windows?

Figyelt kérdés
Tehát, a problémám az lenne, hogy pl msn-ezek, és írás közben megszűnik a megnyitott ablak kijelölése, mintha mondjuk az egérrel átkattintanék közben az asztalra, vagy mint mikor felugrik valami ami előtérbe jön, de nem történik semmi, és minden programnál észrevettem ezt, pl néha a megnyitott mappa v böngésző ablaka is inaktívvá válik, mintha épp más program lenne előtérben, majd pár másodperc és visszaáll, vagy pl játékok közben is le-le viszi kis méretbe, és elég idegesítő, tapasztalt már valaki hasonlót, és tud rá megoldást?
2011. júl. 10. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Van vírusirtó a gépeden?
2011. júl. 10. 15:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Avira Free-t használok, folyamatosan frissítve is van, nem nagyon talált semmit, futtattam a Malwarebyte's Anti Malware-t is az se talált semmit, tűzfalnak Comodo-t (most mobilnet miatt egyedi házirenddel, csak 1-2 dolgot engedek ki ami szökséges hogy kicsi legyen az adatforgalmam, és a kimenő/bejövő forgalomban sem mutat semmi gyanúsat)
2011. júl. 10. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Tényleg lehet kártevő miatt.

Ugye van vírusirtód?

De ha van, akkor se azt futtasd. Ha felismerné a vírust, be se engedte volna.

Töltsd le, telepítsd, frissítsd a Malwarebytes' Anti-Malware programot, és végeztess vele TELJES vizsgálatot!

2011. júl. 10. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
biztos hogy vírus. vagy kártevő progi. ha tudod lokalizálni hogy mi az ami elindul te magad is letörölheted vagy kitilthatod ehhez kell a hilens boot cd de ha ehhez nem értesz akkor mindegy. én azt mondom rakd újra a gépet volt egy pár hely ahol az ügyfélnek ilyen kártevős problémája volt sikerült eltávolítani de innentől sose lesz százas a gép csak sebtapasz a vírusírtó progi csak hogy mindig lejön az a legjobb ha tiszta rendszert raksz rá és megválogatod a programokat amiket felraksz
2011. júl. 10. 18:01
 5/10 A kérdező kommentje:
hát, lehet igazad van, pedig megválogatom mikor mit teszek fel, mégis néha beüt a vég, vagy nem indul el valami 1 hét után meg hasonlók, amúgy win7-em van, az XP 2szer volt feltéve, és mindig összeomlott 1 héten belül, alap hibákkal, minthogy az explorer leáll meg mittomén, CAD programot is használok, azis frissen telepített párnapos windowson már befagyott indításnál, tehát elképzelni nem tudom mikor mi baja van...de játszani pedig lehet vele (ha játék, meg CAD nem kellene akkor áttérnék linuxra)
2011. júl. 10. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Windows tűzfalat használsz? Akkor ne csodálkozz semmin, olyan lyukas, mint a szita.
2011. júl. 11. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Három és fél éve van fent az XP, még nem kellett újratelepíteni, első perctől kezdve rajta van a ESET SS, jól beállítva. (Újságkódos).
2011. júl. 11. 12:33
 8/10 A kérdező kommentje:

12:32...mint fentebb írtam Comodo tűzfal+Avira free antivirus+Malwarebyte's anti malware (jelenleg teljes verziós)...tűzfallal fogok kb mindent aminek nem muszáj netre mennie

12:33...örülök neki hogy neked jó :)

2011. júl. 11. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
esetleg gyakori kék halál nem fordul elő?
2011. júl. 14. 23:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Már tárgytalan, újratettem inkább a rendszert mert eléggé idegesített, de amúgy nem volt se kékhalál, se semmi egyéb instabilitás, minden más rendben működött.
2011. júl. 15. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!