Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet gépen mappát/fájl...

Hogyan lehet gépen mappát/fájlt titkosítani, hogy mások, akiknek bejárásuk van a gépbe, ne nézhessék meg a tartalmát?

Figyelt kérdés

Windowsról lenne szó.

Válaszokat előre is köszönöm.

2011. júl. 3. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nemtudom...de lehet :D
2011. júl. 3. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Milyen Windows?

A Home edition nem tud ilyesmit, de a Pro-nál jobban elválasztható, melyik felhasználó mit lát.

(Mások számára külön felhasználót hozz létre)

2011. júl. 3. 21:01
 3/11 A kérdező kommentje:

azt hiszem pro (nem az itteni gépről van szó, ezért nem vagyok most biztos benne).

Azon kívül van megoldás, hogy külön felhasználói fiókot hoz létre az ember? Hogy valahogy csak az adott mappát/fájlt kódolja?

2011. júl. 3. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Megnyitod a Sajatgepet.

Ott Eszkozok->Mappa beallitasai->Nezet ful->

Keresel egy ilyet: ''Egyszeru Fajlmegosztas hasznalata (ajanlott)'' ez mellett ne legyen pipa.

Ha ezzel megvagy, akkor fogod a kivant mappat, jobbklikk->tulajdonsagok.

Itt lesz egy olyan ful hogy ''biztonsag'' (eddig ugye nem volt).

Itt pedig szerintem egyertelmu lesz :)

2011. júl. 3. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja, még annyit:

ha valaki mindenképpen hozzá akar nyúlni és egy picit is konyít a Linuxhoz néhány perc alatt megnyitja live cd használatával!

2011. júl. 3. 21:44
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Az nem gond, ha hozzáértők fel tudják törni, nem profik elleni támadás ellen kell, csak az esetleges kíváncsiskodók belenézegetései ellen.

2011. júl. 3. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
21:41 féjlmegosztás?? A kérdésnek semmi köze a fájlmegosztáshoz, nem másik gépről ptóbálják nézegetni a mappáit, ha jól értettem... (hanem a gép elé ülve, pl. családtagok, barát/barátnő)
2011. júl. 3. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehet gépen mappát/fájlt titkosítani, hogy mások, akiknek bejárásuk van a gépbe, ne nézhessék meg a tartalmát?"

Én erre adtam meg a megoldást.

Ahhoz, hogy titkosítsd a mappáidat, fájlokat az általam leírt műveleteket végre kell hajtanod!

2011. júl. 3. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
22:26 nem, amit írtál, az semmi ilyesmire nem nyújt megoldást.
2011. júl. 3. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Létezik a FolderLock program
2011. júl. 3. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!