Miért akad el a vírúsírtó programon? Vizsgálat közben------
Print screen gomb lenyomása, ekkor felvétel készül a vírusirtó ablakáról, amennyiben az meg van nyitva --- Paint --- ctrl V billentyűk lenyomása --- kiradírozod a személyes részeket, pl. neved látszódhat --- elmented az Asztalra pl. hiba.png néven (lehetőleg .png legyen a kiterjesztése!) --- feltöltöd a [link] oldalra --- a képet belinkeled ide
Úgy sose tegyetek fel vírusirtóval kapcsolatos kérdést, hogy nem közlitek a vírusirtó nevét!!
Avast használom---éves/windows system32 drivers/dmio.sys
itt áll meg rögtön az elején.....de most már bekapcsoláskor kék lesz a monitor és nem tudok több programot futattni nincs hiba kód-----kék és csak az ikonok látszanak---ide még betudok lépni
Kellett volna futtatni egy rendszertöltéskori vizsgálatot, talán megmentette volna...
Most
keress egy boot-olható CD-s vírusirtót,
töltsd le és írd ki tiszta gépen
és a sajátodon arról boot-olsz és vírusirtás!
Jó lenne, ha ehhez tudnál segítséget kérni valakitől.
utoljára ezeket töltöttem le---
Advanced System care 4
Game Booster
Smart Defrag 2
IObit Malware Fighter
Lemeztömörítőkén.....de csak Advancetet akarta,,,,,de azt hiszem ebben volt a Vírus.....de nagy gondot okozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!