Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast 6. 01. Futtatás a zárt...

Avast 6. 01. Futtatás a zárt környezeten kívül. Hogy lehet kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Az Irfanview-nál és Utorrent-nél bead egy ablakot: Figyelem: Ha zárt környezeten kívül mentem el a dolgokat, az adatok elvesznek.

Az Irfanview parancsikonja alatt van egy zárt lakat. Ha megnyitok egy képet, körülötte piros négyzet van.

Hogy tudom kikapcsolni, hogy ne legyen alatta lakat?

XP-m van.

2011. jún. 27. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én alapban magát a zárt futtatói környezetet kapcsolom ki (persze, sokan mondják, hogy jó, de ha kell homokozó, inkább használj rá külön, erre a célra írt programot)
2011. jún. 27. 23:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És azt hol kell kikapcsolni?
2011. jún. 27. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Avaston belül annak a beállításainál - ha pár napja nem cseréltem volna le ESS-re, dobnék screenshotot, de így nem tok :(
2011. jún. 27. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Az Autmatikus zárt környezetet (AutoSandbox) ki ne kapcsold!!!!!!!!!!! Az nagyon fontos, hogy menjen, mert növeli a védelmet. Ha gyanúsat észlel, akkor megkérdezi, hogy zárt környezetben futtassa-e?

Valószínűleg a Pro vagy az Internet Security verziót használod.

Itt arra is van lehetőség, hogy te magad indíttass vele zárt környezetben programokat. Ha zárt környezetben indítod, akkor piros keretet fogsz látni körülötte.

Valószínű rámentél arra is, hogy mindig zárt környezetben futtassa.

Nézz szét a Zárt környezet beállításinál a Kiegészítő védelem menüpont alatt.

2011. jún. 28. 11:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi megtaláltam. Viszont nemigen maradok ennél. Inkább visszatérek a 4.8 verzióra. Teljes volt az Avast 6.01, csak a licenszét rosszul küldte el. Ezért, ha frissítene, nem tud, mert kiírja, hogy rossz a licensz kód.

A 4.8-assal nem volt ennyi gond, mint ezzel.

2011. jún. 28. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A 4.8-as egy rakás sz......r

Nem véd eléggé, mert más technológia + a terméktámogatása is meg fog szűnni!

A 6-osból a Free-t használd, legalább az avast!-ot ne lopd! Ingyen is ugyanazt adják, kivéve pár sz...rul működő és/vagy felesleges funkciót.

2011. jún. 28. 17:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. jún. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!