Avast 6. 01. Futtatás a zárt környezeten kívül. Hogy lehet kikapcsolni?
Az Irfanview-nál és Utorrent-nél bead egy ablakot: Figyelem: Ha zárt környezeten kívül mentem el a dolgokat, az adatok elvesznek.
Az Irfanview parancsikonja alatt van egy zárt lakat. Ha megnyitok egy képet, körülötte piros négyzet van.
Hogy tudom kikapcsolni, hogy ne legyen alatta lakat?
XP-m van.
Az Autmatikus zárt környezetet (AutoSandbox) ki ne kapcsold!!!!!!!!!!! Az nagyon fontos, hogy menjen, mert növeli a védelmet. Ha gyanúsat észlel, akkor megkérdezi, hogy zárt környezetben futtassa-e?
Valószínűleg a Pro vagy az Internet Security verziót használod.
Itt arra is van lehetőség, hogy te magad indíttass vele zárt környezetben programokat. Ha zárt környezetben indítod, akkor piros keretet fogsz látni körülötte.
Valószínű rámentél arra is, hogy mindig zárt környezetben futtassa.
Nézz szét a Zárt környezet beállításinál a Kiegészítő védelem menüpont alatt.
Köszi megtaláltam. Viszont nemigen maradok ennél. Inkább visszatérek a 4.8 verzióra. Teljes volt az Avast 6.01, csak a licenszét rosszul küldte el. Ezért, ha frissítene, nem tud, mert kiírja, hogy rossz a licensz kód.
A 4.8-assal nem volt ennyi gond, mint ezzel.
A 4.8-as egy rakás sz......r
Nem véd eléggé, mert más technológia + a terméktámogatása is meg fog szűnni!
A 6-osból a Free-t használd, legalább az avast!-ot ne lopd! Ingyen is ugyanazt adják, kivéve pár sz...rul működő és/vagy felesleges funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!