Van olyan program amit mondjuk msn keresztül elküldök neki, hogy zene vagy vmi és ha megnyitja akkor települ egy key-logger szerűség ami küldi nekem az információkat? Vagy halottam, valami link dologról is! Hol lehet ezek után bővebben utánanézni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 22:43
1/3 anonim válasza:
Küldhetsz neki keyloggert zene helyett, de csak akkor fogja megnyitni, ha hülye a gépekhez, és nem tűnik fel neki, hogy az nem zene hanem program. +persze ehhez nála vírusírtónak is be kell lennie állítva, mert msn alapból nem enged exe-ket fogatni, csak ha be van állítva vírusírtó.
2/3 anonim válasza:
És egy normális vírusírtó egyből figyelmeztet a keylogger-re, egy jó tűzfal pedig blokkolja a nethozzáférését. Arról nem is beszélve, hogy ez nagyon törvénybeütköző.
3/3 Anyomika válasza:
Nekem a saját gépemen van Key Logger hogy ha vki felmegy a gépemre amit elvileg senkinek se lenne szabad megtanulja hogy többet ne csinje. Egy két törölt 80 as wow os kari megtanítja az embert mi a magántulajdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!