Avirám van micsináljak?
Figyelt kérdés
Avira régebbben volt eset panda....stb de egyszerse jeleztek virust szerintetek ez normális? gépemet is tejeesen átelllenőriztettem de nemtalált semmit találtam trojait de nemis érzékelte egyszer feltörték a gépemetis szerintetek a trojai megátolja hogy észlelje a virust?2011. jún. 15. 08:49
1/4 anonim válasza:
"Vannak egesz jó krémek erre, ha olyan kur....ra viszket..."
2/4 A kérdező kommentje:
én válaszokat várok nemien marhaságokat szerintem eltévettél a témák között -.-
2011. jún. 15. 09:17
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem jelez egyik vírusírtó sem akkor nem fertőzött a géped.Vírusírtó rendszeressen van frissítve?
vagy próbáld ki a vírusirtót hogy jó-e.
1.másold a jegyzettöbe ezt a kódot:X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
2.mensd el
3.mentési név legyen test.vbs
ha jelez a vírusírtó akkor semmi gond nincs a vírusirtóval
4/4 A kérdező kommentje:
jelzett köszz amm tudtok valam itrojai irtót malware bytes nemvált be se a trojanremover.
2011. jún. 15. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!