Wifi jelszó feltörő progi?
hello
azt szeretném kérdezni hogy van-e telefonra wifi jelszó feltörő progi? Ha van akkor tudnátok adni linket?
Szia.
Nincsen,nem is lesz,ebből csak gondja lenne a szolgáltatónak ha olyan app-eket gyártanának telóra amik feltörik a Wifiket.
Nincs, de ha érdekel a programozás (andoridot javaslom), akkor tudsz csinálni egy ilyen programot. Viszont a telefon wifi adapterének a meghajtóprogramját és az op.rendszert is módosítanod kell. Minden munkát felszámolva, olcsóbb, ha veszel egy netbookot, és azon ügyködsz.
A wifi hálózat titkosításának törése önmagában már elegendő mások lehallgatásához, a mac control csak a rotuerre való csatlakozáshoz kell. A jelszó töréséhez kb. 1-2 millió elfogott adatcsomag analízise kell (WPA, nem WPA2 esetén, WEP:pár százezer csomagból), ezekből kideríthető a kulcs. Ez a módszer viszont spec. hálókártyát és drivert igényel. Ha van kompatibilis kártyád, használj BackTrack rendszert.
Egyszóval beszoptad!
(Ahogy én is, mert nem véletlenül kerültem ide)
hát nekem van ilyen spéci wifim
csövi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!