Melyik ingyenes vírusirtó kíméli legjobban a ramot és a cpu-t?
Elárulom, hogy a nyolcéves gépemen ESS-t használok, és egyáltalán nem lassítja a gépet. De az NEM INGYENES.
Ingyenesből ott van az AVG, Avira, Avast Antivirus meg egyéb termékek. Avastot ismerem ezek közül; nem rossz dolog, viszont amikor annyit lassít a gép indulásán, mint egy Kaspersky IS, akkor elgondolkodok, hogy melyik is kell nekem...
Te vagy az értelmetlen. Attól hogy 30 NAPIG ingyenes, a program még nem TELJESEN ingyenes. Ne legyen ennyire csökönyös az agyad.
Használj Comodo-t, vagy Avira, az AVAST-nak is van ingyenes verziója, jó találati aránnyal, illetve sok fals pozitívval is, viszont szerintem az AVAST húzza a gépedet update-kor. Nekem DualCore-os laptopom van 3GB memóriával, és akkor be szoktak szaggatni a dolgaim.
Hasznalj még Malwarebytes Anti-Malware-t amit nem tom, havonta futasss le, illetve egy tűzfal is esszenciális.
Így kicsit biztonságosabb.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat...
Avira-t kipróbáltam egy ideig csendben volt nem zavart csak magát nem képes frissíteni (bár ezt olvastam már valahol hogy nem mindig frissít de ez nem is lenne baj)
viszont egy téves riasztása miatt egy elég sokáig tartó másolást szakított meg szóval ezzel nálam elásta magát és inkább kipróbálok egy másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!