Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez egy vírus akar lenni?

Ez egy vírus akar lenni?

Figyelt kérdés

Msn-re mikor belépek, és ha van fennt valaki, akkor olyan mintha rámírna, és ezt írja: uh szep kepek rolad x.vu/facebookprofilepic0406?=www.facebook.com_04_06_2011.jpg

és ez a link.

Megkérdezem tőlük hogy mi ez? És persze nem tudják miről van szó. Ez már nem az első eset.

Szerintetek vírus?

2011. jún. 4. 20:23
 1/5 anonim válasza:
Gondolom beírtad már mert ha igen láttad le lehet tölteni ezt és amit le lehet tölteni tehát nem nyissa meg simán az biztosan vírus!(tehát az)Gondolj bele miért kell letölteni a gépedre valamit amik állítólag a te képeid..amúgy szerintem ez olyan semmis virus de ha sok ilyen lesz a gépeden biztosan nem lesz neked túl jó szóval én a helyedbe mindenképpen csinálnék egy vírus ellenőrzést azért.
2011. jún. 4. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Basszus!! Véletlen rákattintottam a vírusra...

Szedesd ki lécci egy moderátorral, mert valaki be fogja szívni!

Amúgy a "kép" egy .exe kiterjesztésű fájl, tehát futtatható.

2011. jún. 4. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
upsz bocsi nem akartam :S am ha rákkatintasz attól még bajod nem lesz csak ha le is töltöd!!
2011. jún. 5. 06:47
 4/5 anonim ***** válasza:

sandboxban megnéztem:

Not Found

The requested URL /images/facebook-profile-photo4-04-06-2011-jpg.exe was not found on this server.

Amúgy Igen, tuti vírus, csak kíváncsi voltam milyen megoldás :)

2011. jún. 10. 09:29
 5/5 anonim válasza:
Figyelj! az! nem tudsz róla mert az msn-.ed ugy irja ki hogy nem is veszed észre! ha megnyitttad akkor annyia teendő ujra kell rakni az msn-t.
2011. júl. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!