Hogy lehet törölni egy keyloggert?
Az exem betegesen féltékeny volt, Refog keyloggert telepített a gépemre. Többek közt ezért szakítottunk. Mindegy.
Sajna nem vagyok egy számtechzseni, Programok eltávolításánál nem találtam.
Pont ezért mondom, hogy ez a legalja a számítástechnikának..
Valszeg még a futó folyamatok között sem látod, pedig ott van.
Ez egy elég jó leírás:
De ha ez sok neked, nagyon nem is tudom elmagyarázni így, az megint egy másik szakma..
Amúgy XP-d van vagy W7-ed?
Maradna a TeamViewer de az megint pont olyan, hogy "engedj be a gépedbe egy vadidegent.."
:)
:)
Segítek neked.
2 programot futass le.
Első:
Válaszd ki az egyik linket, és van 15 nap próba időd. Ez arra elég, hogy letörölje, ha megtalálja.
2,
Ha nem tenné, vagy csak simán biztosra akarsz menni:
Ennek a kettőnek segítenie kell :)
Ha mégsem, írj ide vissza, és segítek a továbbáiakban :)
Az ingyenes AVG vírusirtó (free.avg.com) simán leszedi. Ha már van másik vírusirtó a gépeden azt először uninstallni kell, mielőtt az AVG-t telepíted. Két vírusirtó nem lehet a gépeden.
Vindóz használatához: Ne használd rendszergazda jogosultságokkal. Legyen rendszergazda felhasználó a gépeden, de azt csak telepítéshez, változtatásokhoz használd. Jelszavát ne áruld el senkinek. Napi használathoz hozz létre egy júzer jogosultságokkal rendelkező felhasználót,és azzal csináld a napi dolgaidat. Így az otthagyott gépre nem tudnak suttyomban keyloggert telepíteni...
A legjobb megoldás: használj linuxot :) linuxmint.hu
Üdv: DevNull sempai.web44.net
És hogyan ellenőrizhetem hogy már nincs a gépemen?
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, velem is eljátszották. -.- azt mondta letörölte,de érdekes módon mindig akadnak olyan leveleim amik olvasottak, és nem én láttam először. van valami billentyű kombináció esetleg ami megnyitná nekem ezt a programot? :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!