Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez milyen virus lehet?

Ez milyen virus lehet?

Figyelt kérdés

10 másodpercenkánt kidobja a gépem és nagyon lelassitja!

[link]

2009. márc. 17. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Az hogy milyen lehet??

Javaslat: Ha maradt rendszer visszaállítási pontod, akkor a rendszer visszaállítása egy régebbi (remélhetően vírusmentes) időpontra, talán segít. Utána, ha minden szabályosan működik, CSÖKKENTETT módban a NOD-32vel, újból víruskeresés.

2009. márc. 17. 20:24
 2/4 anonim válasza:
a visszaallitas a trojai ellen nem segit. ne is vesztegesd az idodet vele. a virus az Explorer.exet tamadta, ami eleg cinkes.nekem ilyen esteben mar sokszor ujra kellett instalalnom a windowst, mert nem mukodott jol az Explore( = amit latsz a kepernyon ). szla ha hibakat jelez, lassul, nem dolgoik, v netan el sem indul akko reinstall windows :D
2009. márc. 17. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár tudom honnan jött,letöltöttem egy cracket és virusnak nézte a nod.Ugyhogy ez vszinű nem is virus!De lehet az,még most is azt az ablakot dobja ki 10 másodpercenként!
2009. márc. 17. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

ha sejted hogy mi az akkor töröld a cracket ha utánna is kidobálja akkor a rendszer a fertözött

aminek nagyobb a valószínüsége

az elöttem hozzá szolohoz annyit hogy igaza van de nem kell formatálni a gépet elöször is dönsd el hogy mennyire fontosak az adatok a gépeden

ha fontosak akkor vedd ki a vinyot és tedd egy másik gépbe ugy futass rajta virus irtást

majd tedd vissza és cökentett modba állisd vissza egy korábbi időpontra

ez beválik én is igy csináltam

de van egy hátul ütője ha törli ez explorer.exe fájlt azt fel kell másolni ujra a gépre

kicsit pepecselös munka de valamit valamiért

ha nem fontossak az adatok akkor viszont nyugodtan reinstall az a leggyorsabb megoldás

2009. márc. 17. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!