Milyen program írja ki ESET NOD32 licenc jelszavát?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget !2011. máj. 30. 19:11
2/14 A kérdező kommentje:
Hol? kérlek konkrétabban leírnád?
2011. máj. 30. 22:35
3/14 anonim válasza:
Csak az a gond, a felhasználói név látható (EAV-....), a jelszó viszont csillagozva van.
4/14 anonim válasza:
Most akkor licenszkód kell vagy jelszó?
5/14 A kérdező kommentje:
Hát ami elvan mentve a programban felhasználónév+jelszó az kellene, mert a jelszó valóban csillagozva van.
Köszi a segítséget !
2011. jún. 1. 16:41
6/14 anonim válasza:
Aki valódit vesz, az letölti a 30 napos próbaverziót, aztán mielőtt lejárna, megrendeli a licenszet. Emailben küldik le, felhasználói név+jelszó, ezt kell beírni. Csekkel is lehet fizetni. Aztán van a PCWorld, PC Guru stb. lapokhoz adott valódi, az újságkód. Az összes többi hamis. A gyártó neve Sicontact kft.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem jól érted! :S =)
Én a programba bementett felhasználónévhez járó (csillagozott) jelszót szeretném megszerezni/visszafejteni.
Ezt hogyan lehet?
Köszi a válaszokat !!
2011. jún. 2. 16:36
8/14 anonim válasza:
NOD32 Password Recovery Utility
De pl. van a Kaspersky Antivirus ami elvielg telepítésnél észleli a nod-ot és tudja törölni jelszó megadás nélkül is...
Egyik megoldást se próbáltam, csak fórumon olvastam.
Ne feledd, GOOGLE a TE barátod is! ;)
9/14 A kérdező kommentje:
Na ez egyre szörnyebb! Nekem kell a jelszó ami benne van az ESET-be elmentve
2011. jún. 2. 17:46
10/14 anonim válasza:
Nem lehet megfejteni. Ha nincs licenszes email-ed, akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!