Melyik vírusölőt ajánljátok egy új gépre?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 03:55
11/23 anonim válasza:
Comodo
comodo.com
Van ingyenes változata, ami lényegében ugyanúgy tud mindent mint a pro. És az eddigi tapasztalataim szerint megbízhatóbb mint a NOD.
12/23 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz, Avast. Nekem már több mint 2 éve ez van, és jól működik.. Az avast.hu-ról le lehet tölteni ingyenesen, és ha feltetted lehet regelni a programból ingyen.
13/23 anonim válasza:
Attól, hogy neked jól működik, még nem jelenti azt, hogy jobb másnál. Csak még nem próbáltál huzamosabb ideig mást.
14/23 anonim válasza:
Avast! Free. Amióta kiadták, nekem ez van. Vírus miatt soha sem volt bajom.
15/23 anonim válasza:
ha saját gépre kell és értesz is hozzá, akkor NOD32 vagy NIS.
ha nem saját gépre vagy nem értesz hozzá, de legfőképp olyannak aki tőled távol használja és nem ért hozzá, akkor Avast.
itt persze mindből az ingyenes változatra gondolok. ha meg tudod fizetni, akkor Eset Smart Security.
16/23 vaszily katalin válasza:
probáld ki mindet probaverzioját s igy elhuzodhat sokáig a vásárlás.. nod32
17/23 anonim válasza:
Ha más gépére kell, és van is pénze, akkor Nod32. Nem kell hozzá nagy ész. Sőt kevés se.
18/23 gazlaca válasza:
Kaspersky internet security a legjobb
19/23 anonim válasza:
Nekem eleinte nod32 volt egyszer leelenoriztem vele az usb adattarolom es azt irta ki h minden rendben.Kb 1 hetre raaz egyik haverm ajanlasara feltetem az Avast-ot.Ismet leelenoriztem az usb adattarolom es veletlen modon 126 fertozott fajl talalt.En mar lasan 2 eve hasznalom az Avast es meg semi gondol nm volt vele pedig sokat jatszom netezek meg mindenfelet toltogetek de meg mindig ugyanugy megy a kepem mint a legelejen.
20/23 anonim válasza:
Használj Windows helyett Ubuntut! Nekem másfél éves internethasználast mellett mindenféle vírusirtó és tűzfal, meg egyebek nélkül is tökéletesen működik a gépem. Ráadásul ingyenes. És más szempontból is biztonságosabb, jobb mint a win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!