Avast vs Nod 32? (kérdés túl rövid. )
Ez alapján Avast
De a gyakorlatban kinek mi jött be jobban? (mind2 esetben legújabb verzióról beszélünk)
Én avast!-ot használok, mióta a NOD32 vagy 3 éve 65 vírust átengedett simán!
(Én avast! 5.1.889-t használok, a 6-os még nem tudom milyen)
Még annyi kérdésem lenne az Avast 6 használókhoz, hogy a sandbox-al hogy boldogulnak? (nálam ki van kapcsolva)
Elsőnek köszi a választ, ezek szerint a Nodnak csak a reklámja jó?
Az avast rengeteg fake riasztast ad, ezert gondoljak azt, hogy hatekonyabb.
Amugy meg, kinek mi tetszik.
Az AutoSandbox (Automatikus zárt környezet)-re gondolsz? (Mondjuk Free-ben csak az van).
Az ne legyen kikapcsolva. Engedélyezd!
Ad némi plusz védelmet........
Amire hivatkoztam, az egy (legjobb tudásom szerint) független felmérés, eszerint a Nod (nem sokkal) több hamis riasztást produkál, mint az Avast, és kevesebb kártevőt ismer fel.
Akkor nevezzük "automatikusan zárt környezet"-nek. Talán lehet, hogy ad némi plusz védelmet, de ami érdekelne: egy jó tűzfal, és megfelelő óvatosság kiváltja-e? Nem szeretném vele feleslegesen terhelni a gépet.
Továbbra is új, és h kihagytam volna, akkor legális (tehát nem tört, nem tört szerverről frissített) programokról van szó.
A válaszokat továbbra is várom, minél több vélemény érdekel!
Az iskolai gépeken NOD32-es vírusirtót használnak. Az rögtön felismeri a vírusos fájlokat és törölhetők.
Mi otthon AVG-t használunk. Megbízható. Sosem voltak problémáink vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!