Moastanában olyat csinál a számitógépem teljesen le lassul, lehet hogy vírust kaptam?
Annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy a spyware mellé mindenképpen telepíts egy vírusírtó szoftvert, ugyanis ez így nem fog teljes védelemet nyújtani.
Én személyszerint évek óta NOD32-t használok ZoneAlarm tűzfallal kombinálva és még egyszer sem volt problémám sem vírusokkal sem pedig kémprogramokkal pedig aktív internet felhasználó vagyok.
A NOD32 igen, 30 napos, de az időkorlát eltelte után egyszerűen uninstalláld majd a gyártó oldaláról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd.
Hm... ha van NOD, akkor nem valószínű, hogy vírusos, ugyanis az első válaszolóval ellentétben szerintem nagyon jó. (Bár én egy verzióval feljebb játszok, ESS) De azért javaslom a standard eljárást: víruskeresés, kémprogramkeresés, töredezettségmentesítés. Ha ezek után is lassú, akkor nézd meg a tálcán, nem fut-e túl sok program.
-G-
A második válaszadóval tudatom, hogy a Spyware Terminator ha megkéred gyűri a vírusokat is. Viszont ha egynél több vírus irtó van a gépen, akkor előfordulhat,hogy összeakadnak.És ez nem vicc.
Üdv. rokk@rudi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!