Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Moastanában olyat csinál a...

Moastanában olyat csinál a számitógépem teljesen le lassul, lehet hogy vírust kaptam?

Figyelt kérdés
Amúgy NOD32 van ja és még számolja vissza a napokat, hogy 30 napom volt és napról napra kevesebb.
2008. febr. 15. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a Spyware terminátort,az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld,mert nem jó,pláne a próbaverzió,amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést,valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.
2008. febr. 15. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy a spyware mellé mindenképpen telepíts egy vírusírtó szoftvert, ugyanis ez így nem fog teljes védelemet nyújtani.

Én személyszerint évek óta NOD32-t használok ZoneAlarm tűzfallal kombinálva és még egyszer sem volt problémám sem vírusokkal sem pedig kémprogramokkal pedig aktív internet felhasználó vagyok.

A NOD32 igen, 30 napos, de az időkorlát eltelte után egyszerűen uninstalláld majd a gyártó oldaláról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd.

2008. febr. 15. 15:50
 3/5 anonim válasza:
68%

Hm... ha van NOD, akkor nem valószínű, hogy vírusos, ugyanis az első válaszolóval ellentétben szerintem nagyon jó. (Bár én egy verzióval feljebb játszok, ESS) De azért javaslom a standard eljárást: víruskeresés, kémprogramkeresés, töredezettségmentesítés. Ha ezek után is lassú, akkor nézd meg a tálcán, nem fut-e túl sok program.

-G-

2008. máj. 23. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszadóval tudatom, hogy a Spyware Terminator ha megkéred gyűri a vírusokat is. Viszont ha egynél több vírus irtó van a gépen, akkor előfordulhat,hogy összeakadnak.És ez nem vicc.

Üdv. rokk@rudi

2008. máj. 27. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Apró kiegészítés: a töredezettségmentesítés az utolsó a sorrendben: mit pakolgasson olyasmit, amit rögtön utána letakarítunk, újabb véletlenszerű lyukakat okozva? Baj esetén a leállítás az első. Merevlemez kiszerel, és egy másik gépen, friss vírusirtóval biztonságosan ellenőrizhető. Na ezért szeretem a Linuxot :)
2008. okt. 1. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!