Lehet hogy megváltoztatta a jelszavamat? HELP!
Figyelt kérdés
Akartunk egy vírusirtót a számítógépre, a kollégám az avast-ot ajánlotta, amely 1 hónapig használható simán, aztán küldik az e-mail címemre a kódot.
Ma meg akartam nézni, de nem tudtam belépni, nem jó a jelszó. A barátnőm tudja a jelszavamat csak. én biztos hogy nem írtam rosszul, mert máshol is u.azt használom és ott működik.
Mit csináljak? A barátnőm lépett be, és ő változtatta meg a jelszavamat? vagy kicsoda?
Ezzel az avast-kóddal nem lehet visszaélni, ugye?
21.L
2011. ápr. 28. 11:06
1/8 A kérdező kommentje:
mármint az email fiókomba nem tudtam belépni, és azelőtt igen!!
2011. ápr. 28. 11:07
3/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
de a vírusirtó kóddal nem tud visszaélni sehogy, ugye?
2011. ápr. 28. 11:14
4/8 anonim válasza:
Nem tud visszaélni viszont neki lett egy vírusírtója ingyen neked meg majd ha megint megkéred az új kódot 2 vírusírtót kell fizetned!Sürgősen változtasd meg mindenhol a jelszavad!!!!
5/8 anonim válasza:
Mert a vírusírtóért fizetni kell???
6/8 anonim válasza:
Hát amikor van egy ilyebn ingyenes kipróbálás és ha tetszik és utána is használni akarod akkor igen.Akkor küldik el a licence számot.Legalábbis így tudom.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez úgy tudom, hogy ingyenes!
2011. ápr. 28. 11:53
8/8 anonim válasza:
Na mindegy akkor az a lényeg hogy bunkó ha felhasználja a bízalmadat ilyen hülyeségeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!