Be akarok lépni a húgom gépébe, de nem tudom a jelszavát, amit kér a Win7 indításnál. Ha próbálgatom, egy idő után letilt a gép? Vagy korlátlan lehetőség van próbálkozni?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem visszaélni akarok a gépével, csak az én gépem rossz, sürgősen használnom kéne az övét.2011. ápr. 26. 12:04
1/7 anonim válasza:
Van egy nagyon hatásos módszer. Megkérded tülle
2/7 anonim válasza:
bootoláskor F8
csökkentett módba belépsz és kinyomod a jelszót...
(zöld pacsit ne sajnáld ;)
3/7 anonim válasza:
Hívd fel és kérdezd meg tőle.
Ha próbálkozol, akkor időnként pihetetni fog a gép, de teljesen nem tilt le. A pihentetés alatt azt értem, hogy 3-5 próbálkozásonként 1-2 percig mintha lefagyna a gép, csak utána tudsz újra próbálkozni. Eseménynaplóból viszont láthatóak a próbálkozások!
4/7 anonim válasza:
nem gúnyolódás képpen írtam az előbb de jobb ötletem nincs
5/7 P.O.C. válasza:
Boot -olj be Ophcrack Live CD-ről:
A nők jellemzően nem adnak meg bonyolult, hosszú jelszót. Ha mákod van pár perc alatt megfejti..
6/7 anonim válasza:
Nekem elég jónak tűnik a géped ha meg tudtad ezt kérdezni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!