Hogy van az hogy ESET-hez vannak kódok amik nem biztonságosak?
Ugye vannak ezek az újságkódok [link] amik biztonságosak hiszen eset.hu küldi el emailben.
És ugye vannak amit lehet találni googleben [link] azok pedig állítólag nem jók, pedig a program elfogadja...
Ez hogy működik elmagyaráznátok lécci?
Mi változik, mi a különbség?
Köszi a válaszokat!
A neten rengeteg "ESET" vagy "NOD" van fent, mindenféle hamis licenszkódokkal. A VALÓDI a Sicontact Kft. ESET-NOD honlapjáról vehető meg, sok kedvezmény van. És VALÓDI az újságkód is, mert azt is a Sicontact adja ki. Az összes többi hamis.
Köszi! De arra vagyok kíváncsi, hogy miért, az nem eset hivatalos frissítő szerverre kapcsolódik és tölt le onnan?
Azt nem értem ilyenkor mi változik... vagy ha rossz a felhasz., kód akkor miért fogadja el a program? :) nem értem...
Nekem ez az oldal jön be leginkább:
Eset-NOD Antivírus5, Eset Smart Security5: FIZETŐS.
Hamis kóddal csak egy ideig működik, mert nem frissiti magát, Eset Smart Security5 behatolásvédelem (frissités és tűzfal) pedig nem kapcsolható be. A következmény? Jaj, leállt a gépem, trójai és féreg minden mennyiségben, de sz* ez az ESET_NOD. Pedig csak te voltál lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!