Hogyan akadályozzam meg, hogy betörjenek a gépembe?
Ezt hogy érted, neten keresztül?
Mert akkor még tűzfalad sem igen van(a windows xp-é lófütty).
Én tudok erre jó pár megoldást, de neked is meg kellene tanulnod hozzá egy két dolgot használni.
És olyankor konkrétan miket csinálnak?
Pl mappákat, doksikat is le lehet külön jelszavazni.
De amúgy a hackerek is az emberi hüleségre hajtanak.
Létezik olyan progi, amit képnek álcázva, átküldök neked msn-en, te naívan megnyitod, mert a winf.sban nem látod a kiterjesztését. Elő is jön a kép, megcsodálhatod hello kittyt trendy ruciban, közben egy jó kis keylogger feltelepült a gépedre, ami minden billentyűleütést jegyez, és elküldi bizonyos időközönként a képernyőképpel együtt egy emil-re. A sluszpoén, hogy a feladatkezelőben meg nem látszik.
Szóval lehet ilyeneket is, de ez a legmocskosabb, legalja dolog, meg ezt csak egy kis mesének szántam.
Elméletileg valamilyen programmal - amit ők maguk írtak - megszerezték az IP címem, tűzfal van a gépemen, de elvileg át tudják törni, fogalmam sincs hogy csinálják...
lassan agybajt kapok tőle, szóval bármilyen segítség jól jön :)
Hát akkor szerintem csak mese az egész, egy igazi hacker nem fog tinilányokkal vacakolni, bankszámlákra, meg cégekre fog hajtani..
Miből tudod, hogy bejutottak a gépedbe, és milyen tűzfalad van?
Nem igazi hackerek, csak értenek az ilyenhez, és élvezik, ha a másikat az őrületbe kergetik. Egy internetes társaság egyik tagja vagyok én is, kb. 20an vagyunk ott, és ők is oda járnak. Egyszer beszélgettek egy másik gyerekkel, és neki mondta az a két fiú, hogy mi van a gépembe meg ilyesmik, az a fiú pedig nekem elmondta.
Nagyon nem értek az ilyen tűzfalas dolgokhoz, most Norton-nal van a gép.
Ha tört sem jutnak át rajta simán, ez is egy tévedés, bár én sem töröm már, mert nem kell.
De szerintem csak etetik a csajszit, vagy egyszerűen nem is az a kérdező akinek mondja magát, és minket etet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!