Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudom leállítani a gépem...

Nem tudom leállítani a gépem és még egy csomó problémám van vele HELP?

Figyelt kérdés
Nemrégen kaptam egy ASUS laptopot, arról azt mondták, hogy jó gépek. edig semmi baja sem volt, de tegnapelőtt bekapcsoltam gépeztem stb. amikor pedig ki akartam kapcsolni, először a netet akartam kiixelni, de nem engedte. Majd az asztalon akartam elíndítani az AVAST vírusirtóm, de az - a többi asztali alkalmazással együtt - nem indult el.(egyébként tálcáról és startmenüből mindeent elindít) Ezzel sza*rakodtam még kb 1 órát aztán meguntam és rámentem a leállításra, mondván csak lefagyott, és ha kikapcsolom majd bezárja a netet meg hejrtejön. Csakhogy kisem tudtam kapcsolni! Hiába kattontottam rá milliószor a leállításra, nem történt semmi. Még csak el sem kezdte. Gondoltam kinyomom a nagy gombbal, de csak alvó módba lépett, és ha bekapcsoltam ugyanugy viselkedett mint azelőtt... kipróbáltam azt is hogy megvártam még teljesen lemerül ,de csak ugyanúgy volt minden... mit tegyek? Már 2 napja nem tudom kikapcsolni, csak ha lemerítem, és úgyis elmentett mindent! PLEASE HELP!!!
2011. ápr. 14. 18:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a feladatkezelőt sem hajlandó megnyitni! :S
2011. ápr. 14. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Formázás+újratelepítés valószínűleg megoldja, szerintem valami vírus lehet.
2011. ápr. 14. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Szal win újratelepítése?
2011. ápr. 14. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
+formázd le a winchestert, mert amúgy a vírus ott marad ha csak simán újrarakod.
2011. ápr. 14. 18:17
 5/6 anonim válasza:
ugy ahogy van az egészgépet ujra :P
2011. ápr. 14. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, unokatesóm ért az ilyesmihez, megcsinálta, szóval mostmár jó :) de köszi ^^
2011. ápr. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!