Mit Kell Csinálni? Vírust Kaptam
1 Hónapig Nem Volt Vírus Kereső a Gépemen, De Rá Jöttem Hogy Valami Nincs Rendben, Valamit Telepít a Gép Csak Nem Tudom, De Ez Nem Fontos, Hanem Az, Hogy Egy Vírus, Leblokkolta az Összes Anti-Virus-os Oldalt, Meg Egy Pár Virus-Removal Oldalt, Sikerült Valahogy Letöltenem Egy Anti-Virus-t Csak Az a Baj, Hogy Nem Tudom Aktiválni, Mert az Oldarról Szedi Le Persze a Kulcsokat, És Hogy ha Csak Megcrackelem, Az Még Nem Segít Rajtam, Na, Térjünk a Lényegre, Melyik Vírus Blokkolja a Weboldalakat? Vagy Hogyan Csináljam Meg Hogy Ne Blokkolja Le?
a Több Ezer Vírus-t Már Leszedtem Malwarebytes-el, Csak Még Mindig Blokkolja az Adware, Vagy Spyware, Nem Tudom, De Ez Ídegesítő, Fater Se Tud Mit Csinálni, Azt Mondja Telepítsem Újra a Gépemet, Hát nem.
Szóval, Valaki Tudna Segíteni?
Először is tanulj meg írni.
Gépeden meg az újratelepítés csodákat tesz ha már ilyen felelőtlen voltál.Legközelebb használj valami vírusirtót,sajnos nem díszből vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!