Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Másoknak is baszkurálja az...

Másoknak is baszkurálja az avast 6 az msnt?

Figyelt kérdés

Amióta fent van folyton a partnerlistámon levőeket akivel beszélgetek rejtve látom ahogy rá írok.Aztán meg néha elérhető 1 másodpercre aztán megint rejtett, persze fent van, de zavaró hogy ezt csinálja és még az üzenetek sem érnek célba.

Avast használók tapasztaltatok ilyesmit?

2011. márc. 29. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
És mit csinál az avast! ?
2011. márc. 29. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Na ez jó kérdés.Msnen ahogy rá írok valakire egyből rejtettként látom.

Net van minden működik ezt leszámítva, ha leszedem avastot akkor msn is rendesen működik.Próbáltam hogy kikapcsolom avastot, de úgysem jó.Ha újra telepítem avastot ideig óráig jó aztán kezdődik elölről.

2011. márc. 29. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy az avast! a hibás. Nekem is az van fent, és tökéletesen működik az msn-en.

Kopp-kopp-kopp (lekopogom)

:D

2011. márc. 30. 05:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez miatt szedtem le az Avast 6-t,mert nekem is ezt csinálta.

Visszahallom,hogy nem csak 1-2 ember ilyen peches vele.

Mikor használtam böngészőt is ki akasztotta és a net sebességét is vissza fogja,sorolhatnám nekem is van jó pár tapasztalatom vele.

Szerintem amúgy se valami jó védelmi program,látszik,hogy ingyenes.De ingyenesek közt is van jobb is.Avastnak gyenge a heurisztikája is,de mindenki azt használ amit akar.

2011. márc. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!