Ez valami spam féle?
Sziasztok!
Hú, lehet rossz a kategória, de nem tudtam eldönteni, hogy hova írjam ki a kérdést, és tudom, hogy itt okosak vannak. :)
Szóval, a babaszoba.hu-n kaptam egy privát üzenetet, angolul valami Kathy-től.
Bemásolom:
Hello . ( kathy24real @ y a h o o . c o m )
Voltam nyűgözve, hogy a profil babaszoba.hu és úgy érzem, hogy jó barátságban van, a nevem Kathy, azt fogom szeretni, írj az én e-mail ( kathy24real @ y a h o o . c o m ) hogy én küldünk képet, és mondd meg többet rólam, köszönöm az üdvözlő barátságom kérés, én leszek várja a választ az én-mail címre.
Kathy .
Hello.
I was very impressed to your profile at babaszoba.hu and i feel to have a good friendship with you, my name is Kathy, i will like you write me to my email ( kathy24real @ y a h o o . c o m ) so that i can send you a picture and tell you more about me, thanks for welcome my friendship request, i will be waiting for your respond at my mail address.
Kathy .
Nekem nagyon nem kerek, jelentsem a babaszoba szerkesztőinek szerintetek?
Köszi előre is!
A címet keresőbe beírva ugyanez a szöveg olvasható német nyelven német oldalakon, angol nyelven angol oldalakon. Kizárt, de legalábbis valószínűtlen hogy ezt egy valós ember írja be mindenhova. Inkább egy robotra vall, annak viszont mindig van valami hátsó szándéka, és nem az ismerkedésről szól.
Például ha válaszolsz, az egy aktív e-mail címet jelent amivle lehet kereskedni a spammelőknek. Szerintem jelenthető, hogy legalább arról az oldalról függesszék fel a regisztrációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!