Lehet, hogy vírust küldök?
Windows Live-os e-mal címem van. Nem használok outlookot és más hasonló programot sem. Mindig óvatosan bánok a gyanús levellek. Egy ideje visszappattan néhány levél olyan emberktől, akik fent vannak az msn-emen és a címlistámban, de az a helyzet, hogy én egyikőjüknek sem küldök semmit. Vírust küldök??
Kitörlöm a gyanús leveleket olvasás nélkül. Vagy a gépemen tanyázik már valami és úgy küldődik el valahogy? Amúgy avira-t használok.
Igen Üdv:)
Virusok nem csak a levelezésbe kerülhetnek bele hanem a legtöbb virus már a smájlik ba is beépül vagy ha áttküldesz egy zenét ,képet
stb
Vagy a te neveddel küld a virus egy img filét képfájl linket amire ha rákattintanak akkor már az ő gépén is ott van a vitus aztán az ő ismerőseinek is elküldi és igy tovább
Már nagyon rég nem msn-eztem, szóval onnan biztosan nem jött semmi. Nem tudom, hogy honnan jöhetett, mert ha valaki valamit küld, akkor sem klikkelgetek úgy, mint egy őrült:)
Mindenestre kirpóbáltam azt, amit az első válaszoló linkelt. Majd meglátjuk, hogy használt-e.
Ha van még más tippetek, vagy ötletetek, szívesen fogadom! :)
Ajánlom figyelmedbe továbbá az alábbi programot is. (Ezt használom én is.)
első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!