Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet, hogy vírust küldök?

Lehet, hogy vírust küldök?

Figyelt kérdés

Windows Live-os e-mal címem van. Nem használok outlookot és más hasonló programot sem. Mindig óvatosan bánok a gyanús levellek. Egy ideje visszappattan néhány levél olyan emberktől, akik fent vannak az msn-emen és a címlistámban, de az a helyzet, hogy én egyikőjüknek sem küldök semmit. Vírust küldök??

Kitörlöm a gyanús leveleket olvasás nélkül. Vagy a gépemen tanyázik már valami és úgy küldődik el valahogy? Amúgy avira-t használok.

2011. márc. 22. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. márc. 22. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen Üdv:)

Virusok nem csak a levelezésbe kerülhetnek bele hanem a legtöbb virus már a smájlik ba is beépül vagy ha áttküldesz egy zenét ,képet

stb

Vagy a te neveddel küld a virus egy img filét képfájl linket amire ha rákattintanak akkor már az ő gépén is ott van a vitus aztán az ő ismerőseinek is elküldi és igy tovább

2011. márc. 22. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Már nagyon rég nem msn-eztem, szóval onnan biztosan nem jött semmi. Nem tudom, hogy honnan jöhetett, mert ha valaki valamit küld, akkor sem klikkelgetek úgy, mint egy őrült:)

Mindenestre kirpóbáltam azt, amit az első válaszoló linkelt. Majd meglátjuk, hogy használt-e.

Ha van még más tippetek, vagy ötletetek, szívesen fogadom! :)

2011. márc. 22. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe továbbá az alábbi programot is. (Ezt használom én is.)

[link]

első válaszoló voltam

2011. márc. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!