Milyen vírusírtót ajánlotok? Nektek milyen van? (Minden válaszolót felpontozok! )
Figyelt kérdés
Nekem Avastom van6volt, és mindig lejár egy hónap múlva , és ez így nem jó,ma járt le , valami másik kéne.2011. márc. 22. 10:12
11/30 anonim válasza:
Ez épp 4hó 30ig jó, de ha havonta kell újraregisztrálni akkor sem kell maga a programot törölni és újrarakni és nem is töröd... Fizetős cucc, így a legbiztonságosabb.
12/30 anonim válasza:
Az avast: 1 év, a Panda Cloud ingyenes, korlátlan.
13/30 A kérdező kommentje:
A Pandát is használtam már, nekem nem jött be . :D
2011. márc. 22. 10:38
14/30 anonim válasza:
Olcsó húsnak híg a leve :D
Én már megjártam az összessel, engem senki nem beszél le az ESET-ről... jó NOD32 nem kéne :D
15/30 A kérdező kommentje:
És az Avast 6 -ot honnan tudnám letölteni?
Linket küldjetek légyszi.
Arra az esetre meg legyen, ha megunom ezt az ESS-t.
2011. márc. 22. 10:39
16/30 anonim válasza:
Nortont, amit a honlapjukról szedtem le trialt, és 90 naponta cserélem a termékkódját, se újratelepíteni, se crackelni sem kell. Csak még kevesen jöttek rá a trükkre.
17/30 A kérdező kommentje:
Én is megjártam már 2 víruírtóval is, az egyikkel még régebben, Az Avast régebbi verziójával, és a Pandával is.
2011. márc. 22. 10:42
19/30 anonim válasza:
- Első vagyok -
Kérdező barátom ment az e-mail
20/30 anonim válasza:
Az ESET Smart Security jelenti a megfelelő választást az otthoni felhasználók 99%-a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!