Win7 rendszergazdai jog kör? (lent)
El akarom indítani a The Witcher játékot de ilyen hiba üzenetett dob: Hiányos jogkör:a program első futtatásakor rendszergazdai jogkörrel kell rendelkezzen.
Próbáltam futtatni rendszergazda ként.
Csak 1 fiók van rajta. Rendszergazdai joggal.Be vagyok vele jelentkezve valamiért mégse jó.
Tages Protection nevű cuccot kell frissíteni. Itt 1 link: [link]
Rámész hogy Minimum Requirements és aztán kiválasztod hogy melyik verzió kell neked (32 vagy 64 bites) letöltöd és futtatod. Ennyi az egész mást nem kell tenned.
Valaki ezt írta.
"Lépj be a vezérlőpultbe, ott pedig válaszd a felhasználó fiókokat és családbaromságot.
Aztán ott megint válaszd a felhasznló fiókot, zöld betűkkel van legfelül.
Aztán ott meg a legalsót válaszd ki és a csúszkát húzd totál le majd okézd és indítsd ujra a gépet."
Nekem tökéletesen bejött ez az ötlet!! Az a valaki megoldotta a problémát és persze úgy, hogy érthetően és világosan leírta, mit kell csinálni.
Sok tudor ugyanis annyira el van szállva magától, hogy csak rébuszokban beszél, amit csak az ért meg, aki egyébként is tudja a megoldást, annak meg ugye minek mondani bármit is. Ja és még ő van felháborodva, hogy mit nem értek. Ez olyan, mint amikor a forgalomban a 2000 m3-s autóval már nem alacsonyodik le, hogy használja az irány jelzőt.
Szóval köszönöm a tökéletes megoldást!
Vagy keress rá ezekre a programokra:
TagesSetup_x64.exe
TagesSetup.exe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!