Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ezt hogy lehet törölni?...

Ezt hogy lehet törölni? Yqq8eqil. Exe

Figyelt kérdés
Mindig kiírja az avast hogy vírust észlelt és ajánlja a kihagyást. Egyszer már újra indítottuk és akkor kereste a vírust..asszem 3 fájlt fertőzött meg..Kerestem a C meghajtón de nem találtam meg a vírust..Most néztem neten és azt írja h ez vmi trójai valami...Ezt h kell törölni?
2011. márc. 12. 09:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Most akkor megtalálta az avast! vagy nem, kiirtotta vagy nem.... nem lehet érteni abból, amit írtál.

Milyen verzióját használod a vírusirtónak? Ugye legális?

A 6.0.1000 a legfrissebb programverzió.

Frissítsd (az adatbázisát), és még egyszer próbálj meg egy Rendszertöltéskori vizsgálatot. Ha fura nevű (értelmetlen nevű) fájlt talál, az mehet karanténba vagy töröltetheted vele, ha értelmes nevűt, akkor javíttasd vele vagy hagyd.

Utána a hivatalos oldaláról töltsd le a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Telepítsd; hagyd, hogy frissítsen, ha nem frissít, akkor tedd meg te a Frissítés menüpont alatt (a későbbi keresések során mindig neked kell frissítened). Utána teljes vizsgálat végrehajtása.

Ha tudod kezelni a csökkentett módot, akkor inkább úgy. De ha még nem használtad a csökkentett módot, inkább ne kísérletezz.

Jó lenne, ha a vírusirtás idejére kikapcsolnád a rendszer-visszaállítást, ugyanis a rendszer-visszaállító mappába (System Volume Information) szeretnek bekerülni a kártevők.

2011. márc. 12. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:

ezt olvasd el:

[link]

2011. márc. 12. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!